Seni Ukiran Pensel yang Sangat Cool

Published On 31/07/2010 | By cisdel | Menarik

Jika seseorang itu memang sangat kreatif, kat mana-mana je pon mereka boleh tunjukkan kreativiti mereka. Jika sebelum ini ada post ukiran di buku panduan telefon, kali ini kami ingin berkongsi hasil seni ukiran di pensel yang sangat cool hasil karya Dalton Ghetti.

ukiran pemsel 1

elvis pensel..

ukiran pensel 2

siap boleh buat hati kat tengah tu..

ukiran pensel 3

sangat-sangat-sangat teliti

ukiran pensel 4

A,B,C,D,E,F,G....

ukiran pensel 5

butang pensel..

ukiran pensel 6

kerusi?

ukiran pensel 7

smart giler hammer ni.. hohoho

ukiran pensel 8

kasutku di pensel mu

ukiran pensel 9

rasanya macam pedang dewa maut je haha

ukiran pensel 10

kunci dalam gelung.. pergh susah ni nak buat

ukiran pensel 11

gergaji pensel

ukiran pensel 12

peti surat

ukiran pensel 13

hatiku di hati mu.. haha

ukiran pensel 14

dalam banyak2 tu aku rasa ini paling smart sekali

macam mana? cool tak? hohoho aku kagum sebab dia siap boleh buat lingkaran la bagai tu semua, perlukan keazaman dan tahap kesabaran yang sangat tinggi tu.. hohoho

Kongsi Artikel

16 Responses to Seni Ukiran Pensel yang Sangat Cool

  1. aizuddin says:

    pensel pun boleh wat camni..memang sejuk la :kiss_ee:

  2. sudux says:

    bapak smart gila.. 8)

  3. Wzulhilmi says:

    memang smart!! yang buat lubang kat tengah2 tu mmg sgt kratif!! :)

  4. qimie says:

    sempoi…

  5. akuvision says:

    yang paling lawa, lembu cisdel punye~

  6. maia says:

    gle smart ah!
    ske abc tuh,, ngn love kt tgh2,, <3

  7. RedBoy says:

    haha.. aku suka dgn lembu cisdel kali ini.. di mana dia kali ini memakai lipstik aka gincu berkaler pink.. hoho.. tergoda i…

  8. jack says:

    awesome!

  9. azizuan says:

    seriusly super cool

  10. Pingback: Hasil Lukisan yang Cantik di Pensel | cisdel.com

  11. broFami says:

    pergh, bia betik.. cam tak percaya jer .. :shock_ee:

  12. ZULAIKHAH FARAH says:

    MESTI ADA KESUNGGUHAN & KETEKUNAN YG TINGGI 8)

  13. shatmashuri says:

    kagum2… semangt dorg nie kdg kita sendiri pn xcaye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *