Gelagat-gelagat Tikus yang Sangat Comel

Published On 27/07/2010 | By cisdel | Comel

Ramai yang menjadikan tikus sebagai binatang kesanyangan mereka sebab binatang ini sangat comel kononnya. Post kali ini kami akan berkongsi beberapa gelagat tikus yang sangat comel dan cool dan cute dan rasa macam nak picit-picit je diorang ni.

tikus 1

tikus yang berangan nak jadi arnab

Tikus 2

konon comel la tu siap ikat-ikat reben la bagai

tikus 3

menumpang kasih sayang seekor beruang teddy

tikus 4

menikmati dr pepper.. (rasanya kat Malaysia takde minuman ni..)

tikus 5

cakkk!!!! alololo konon comel la tu..

tikus 6

meri kerismas...

tikus 7

tidur berdua-duaan

tikus 8

aksi di ranjang.. hahaha

macam mana? comel loteh kan mereka ini semua.. Lembu cisdel dah semangat nak bela tikus sekor untuk dijadikan mangsa kecomelan mereka.. hahaha

cisdel tangkap tikus besarsumber: smilepanic

Kongsi Artikel

24 Responses to Gelagat-gelagat Tikus yang Sangat Comel