Hasil Seni Superbots yang Cool

Published On 23/07/2010 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Post kali ini adalah hasil kreativiti photographer Lenny dan Meriel yang menggunakan segala jenis macam diod, led bateri dan komponen-komponen eltronik yang aku sendiri tak tau nama dia dan menghasilkan koleksi seni yang sangat cool.. tak percaya sila tengok sendiri

superbots 1

superbots 1

superbots 2

superbots 2

superbots 2

Anjing bot yang barus lepas ehem2

superbots 4

main susun dadu

superbots 5

rasanya kita patut cuba kasut yang kecik sikit

superbots 6

kagum melihat menara bateri yang tinggi

superbots 7

training hard to become mr muscle

superbots 8

belajar melukis potret

superbots 9

expresi muka dia sangat wow..

superbots 10

dah buang lepas tu cabut ye.. pandai...

superbots 11

kami yang disyaki.. kami yang dibenci..

superbots 11

merancangan invasion ke bumi

superbots 12

idea sudah mari..

superbots 13

ROKET untuk menyerang bumi

superbots 14

aiyaiyaiyaiyai

superbots 15

penat mengecat

superbots 16

siap boleh main dengan ular

superbots 17

huargh...

superbots 18

proses penghasilan bot2 yang baru

superbots 19

bila saya besar nanti saya nak jadi macam awak

superbots 20

bukan saya yang curi bateri jam tu.. betull.. tak tipu

superbots 21

kepala besar pi tgok wayang

superbots 22

adeh cmne nak turun ni nanti

superbots 23

good dog.. nice doggy2...

superbots 24

bot yang kesepian

superbots 25

tikus!!!!!!

superbots 27

do or die.. erk.. hahaha

superbots 26

ok dah tiba masa untuk keluar daripada cisdel.com ni.. sila tinggalkan komen ye.. hahaha

macam mana? menarik bukan? walaupun aku memang bukan budak letrik tapi masih juga boleh menilai betapa artistiknya hasil seni ini.. hohoho

cisdel pegang solding iron

sumber: flickr

Kongsi Artikel

15 Responses to Hasil Seni Superbots yang Cool

  1. Budak bilik C3 says:

    😀 😀 :tongue_wink_ee:
    cam gini arr baru best!!!
    Xde kaitan ngan sape2…..
    Sewonok jerk tgk!!!
    Mesti berminggu2 kan????
    Tahniah…
    Kalu ade vote;aku bagi10.5/10…..
    Kikikikikiki….
    Perkongsian yang baek n memang best arr….
    Mekaseh:)

  2. Zala Wajik says:

    Bukan senang nak menghasilkan walau sebuah gambar pun 😯

  3. Rama2Ungu says:

    WOW!!!!
    😯

    kreatif sungguh la….nice one..

  4. ishak says:

    wah….hebat betul kalau macam ni..rasnya nak buat jugaklah…..

  5. dark_half says:

    kreativiti tahap cipan!
    personal fav ~ lipan mampos kene ketuk

  6. TMUkmkd says:

    tu bukan penghasilan bot bod baru tu.. tu lipas yang dah kene ketuk 😀

  7. diraja22 says:

    idea brilliant dlm seni..

  8. jack says:

    this is super coollllaaaaahh! :grin2_ee:

  9. MIYAOMAR says:

    PERGH GILA KREATIF! 😀

  10. ahmad says:

    tolong..xlarat nak gelak… :lol_ee:

  11. epui says:

    peh..
    mmg smart sumenye…
    geram jea.. :grin2_ee:

  12. firdaus says:

    perkongsian yang paling “sejuk”!!!!
    saya suka…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *