Kisah Pengembaraan Si Lalat yang Cool

Published On 20/07/2010 | By cisdel | Menarik

Ini kali kedua lalat jadi topik utama di cisdel.com selepas post seni lalat yang sangat cool dulu. Post kali ini adalah hasil seni photographer Nicholas Hendrickx yang bersungguh-sungguh merakamkan kisah pengembaraan si lalat ni. Memang sangat cool..

akan berkerja untuk makanan

lalat cari kerja

cubaan menjadi sailor

cubaan menjadi pemuzik jalanan

lalat cuba nak terbang.. hahaha

cuba teka poopville tu tempat ape.. hahaha

cubaan menjadi pemain piano tersohor

si lalat pergi bersantai

teruskan pengembaraan dengan menaiki basikal

gambar yang berseni (hahaha aku tak tau apa yng si lalat cuba lakukan)

si lalat bermain layang-layang di tepi pantai

siap berpayung2 la bagai

si lalat bermain skate board

cubaan menjadi rockstar

siap buat mini konsert lagi tu.. hohoho

cubaan menjadi photographer yang berjaya

jalan-jalan naik vespa

si lalat bermain salji

mandi-manda di kala panas terik

si lalat bermain buaian.. macam best je

macam mana cool bukan? hohoho lembu cisdel pon da semangat nak pergi mengembara ni.. hahaha

Kongsi Artikel

26 Responses to Kisah Pengembaraan Si Lalat yang Cool

  1. zaryl says:

    lalat tu dh kiok pastu kena awet baru dpt amik gambar mcm tu hehe :tongue_wink_ee:

  2. kamarul says:

    hahah..da bole terbang nak blaja terbang lagi..msti nak blaja yg free stail ni

  3. Remedy says:

    boleh sgt kalau nak bela lalat genius mcm ni…cool la lalat ni

  4. yash says:

    hhhhahhahaa cool giler!! main2 layang2 tu aku suke! hak3 :lol_ee:

  5. Wan Perlis says:

    taksuka lalat 😯

  6. HIDROGEN says:

    kalau lalat masuk dalam air, rendamkan kejap pastu buang lalat dan minum air tu. pada kiri atau kanan sayap lalat ada penawar

  7. chokilala says:

    lembu cisdel naik bus tuah ke tu. kihkih :tongue_laugh_ee:

  8. che armster says:

    pic-pic ini sangat cool! tak sangka lalat terer buat ollie skateboard huhu

  9. cikpia says:

    best betolll!!!

  10. gnesop says:

    mmg cool..
    kalau org seni, sumer boleh jadi..
    :tongue_wink_ee:

  11. nash says:

    pergh..lucu siot….
    pandai ea ko carik gamba2 sedemikian…
    🙂 😀
    huhu….lalat pon bley keje…xdela merayap jerk cm nyamok tue..huhu

  12. pinky pixie says:

    woah, cool gile. comel plak lalat dlm gmbar ni pdhal tak suke lalat.. hemohemo

  13. ataicha says:

    cisdel.. menarik2.. really cool pic2 nie.. kreatif tul..

  14. syahrilhafiz says:

    kemas oo..
    bapak kreatif..
    lalat pun jadi kerja 😛

  15. nazra says:

    mendengar kata sungguh lalat tu berposing. berbanding orang-orang yg ada telinga saja tp tak dengar kata :zip_ee:

  16. paan says:

    tu lalat mati ke hidup? lalat pon da jadi model skang.

  17. Zala Wajik says:

    Disebabkan gambar ini sangat hebat, maka kegelian pada lalat dipadamkan. Tapi tetap geli! yucks :sick_ee:

  18. Syafrizal says:

    lalat boleh ganti Lance Amstrong hehe

  19. ezyanie says:

    cool gila !!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *