Panduan dan Tips untuk Ibu Mengandung

Published On 18/07/2010 | By cisdel | Lawak, Trivia

hahaha tajuk post ini nampak macam pelik, tapi ini serius. Berikut adalah tips dan panduan untuk ibu mengandung. Tapi bukan sebarang panduan, panduan dan tips yang akan membuatkan korang berkata cisdel!!!..

tips untuk cuti bersalin

tips untuk praktis yoga

tips untuk pekerjaan ibu mengandung

tips untuk ujian mengandung

tanda-tanda ibu mengandung

baju yang sesuai untuk ibu mengandung.. erk..

shower games.. haha rasanya ni untuk baby shower atau kira macam majlis sambut baby

tips untuk berkongsi pakaian ibu mengandung

tips untuk memberitahu rakan-rakan tentang kandungan

tips ibu mengandung 11

tips untuk merakamkan kelahiran baby

tips ibu mengandung 12

tips untuk packing barang yang perlu dibawa ke hospital

tips ibu mengandung 13

tips bayangan ketika melahirkan anak nanti

tips ibu mengandung 14

tips untuk minum lebih banyak air.. hahaha tak tau nak translate macam mana

tips ibu mengandung 15

tips senaman untuk ibu mengandung

tips untuk ibu mengandung 16

tips untuk mendapatkan mak bidan

tips ibu mengandung 17

tips ibu mengandung 18

tips ketika menaiki kenderaan awam

tips ketika mengidam

tips ketika mengidam 2

tips ketika mengidam

hahaha macam mana? walaupun disampaikan dalam cara yang agak kelakar tapi ia tetap boleh dipraktikkan kepada semua bakal-bakal ibu.. hohoho

sumber: smilepanic

Kongsi Artikel

26 Responses to Panduan dan Tips untuk Ibu Mengandung

  1. suduxx says:

    haha. lawak gila. yang recording tu yg xleyh tahan seyhh// 8)

  2. mimi says:

    nnt da preggy boleh praktikkan. haha

  3. zool says:

    Macam2 hal la

  4. kamarul says:

    haha..memang tak lah klau maen rodeo tu :snake_ee:

  5. siti says:

    hahaha..best2..boleh la kalo nak diprektikkan nti..huhu

  6. mamajnj says:

    lawaklah pulak..hehe..tapi yang benar dong..
    nice

  7. sickchild72 says:

    hahaha bodo gila hahah klakar3 :snake_ee:

  8. HIDROGEN says:

    mengingatkan saya dulu pernah terbaca pasal tips ni kat forum. memang lawaklah. :lol_ee: :lol_ee:

  9. affan says:

    lol.
    cisdel bila nak ada pasangan ni?!!!!

    🙂

  10. Rama2Ungu says:

    hahaha :grrr_ee: :gulp_ee:
    :lol_ee:
    hahahahaha….
    baeeek punya…

  11. shasha says:

    hahaha..gelak sorang2 dlm ofis bace ni.siyesly funny.

  12. chokilala says:

    erk! cisdel tu lembu jantan ke betina? confuse aku :gulp_ee:

  13. yonna says:

    LOL. tunjuk perut bulat tu kat orang? HAHAHAHAHA gile ah. selak habis semua T_____________T

    • fitri says:

      GAK PAPA POW TU KAN GAMBARAN AJA SICH, KAK NGOMONG”APA AJA YA MENURUT KK TIPS U IBU HAMIL MUDA?

  14. MIYAOMAR says:

    TERBAIKK 🙂

  15. Pingback: Panduan dan Tips Penjagaan Bayi | cisdel.com

  16. hifaz_phat says:

    hahaha.. kelakar :lol_ee:

  17. Ummi says:

    agak2 kalau nnt sy pregnant,kena selak balik post ni !
    hahaha

  18. katakboncet says:

    haha.lawak2

  19. nurul says:

    lawakk.. :tongue_laugh_ee:

  20. fitri says:

    ha……..ha ada lagi gAK YANG LEBIH LUCU,TAPI AKU PENGEN TIPS IBU HAMIL MUDA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *