Koleksi Sandwich yang Cool Sampai Tak Sanggup Nak Makan

Published On 14/07/2010 | By cisdel | Menarik

Cisdel.com memang suka memaparkan gambar makanan cool, unik dan nampak sedap..Β  seronok plak tengok gambar makanan tu semua sampai tak sanggup nak makan. Kali ini kami ingin kongsikan koleksi sandwich yang cool dan unik yang diemail kepada kami,terliur tengok sandwich ni semua..

sandwich cool 1

yang ini confirm tikus

sandwich cool 1

dari depan macam rupa burung hantu tapi ada 4 kaki plak

sandwich cool 3

ulat beluncas kah?

sandwich cool 4

burung di atas roti

sandwich cool 5

macam rupa sarjan misai.. hohoho

sandwich cool 6

burung tu siap buat sarang lagi atas roti

sandwich cool 7

roti nak makan roti...

sandwich cool 8

muka nak ganas la burung ni..

sandwich cool 9

sandwich burung sedang mengawan

sandwich cool 10

tikus dalam roti

sandwich cool 11

besar giler hidung.. siap berjambang lagi

sandwich cool 12

teringat pada musang dalam cerita red riding hood

sandwich cool 13

apa nama binatang ni?

sandwich cool 14

adakah ini boleh dianggap sebagai tiram? hohoho

sandwich cool 15

binatang banyak lidah

sandwich cool 16

sandwich bentuk kereta perisai

sandwich cool 17

pertarungan sandwich

sandwich cool 18

macam beruang dalam cerita donald duck dulu-dulu

sandwich cool 19

tikus makan roti

sandwich cool 20

sandwich berteknologi tinggi

sandwich cool 21

scooter sandwich

sandwich cool 22

ayam karen..

sandwich cool 23

kumbang mencari bunga

sandwich cool 24

ok serius aku tak tau apa yang cuba disampaikan ni

sandwich cool 25

lebah berasmaradana di atas roti

hohoho macam mana? sangat cool unik dan comel kan? kalau aku dapat ni tak tau nak makan part mana satu dulu..Β  lembu cisdel pon dah semangat nak bertukar jadi sandwich.. hohoho jangan sesiapa mintak resipi macam mana nak buat sandwich cisdel kat bawah ni

kredit email daripada cik hayati.. jika anda ada sesuatu yang menarik untuk dikongsikan, sila email kepada kami πŸ˜€

Kongsi Artikel

27 Responses to Koleksi Sandwich yang Cool Sampai Tak Sanggup Nak Makan

  1. kamarul says:

    yg skuter tu smart

  2. fina fento says:

    tak halal kan? 😐

    • admin says:

      mostly tak halal sebab meat loaf tu.. tapi aku pernah makan meat loaf yang halal.. sedap gak la.. :angry_ee:

  3. Mr Fathi says:

    mata cisdel mana?dh kene cungkil ke? 8P

  4. x-po says:

    hehe otak kalau dah kreatif, mmg akan kreatif punya

  5. xazryx says:

    aku suke yg burung tuh .cam sdp je .hehe .

  6. takper kalo xley makan. janji mata ‘kenyang’ melihat.. :rolleyes_ee:

  7. ata says:

    πŸ˜€
    smart!!!

  8. jest says:

    binatang bnyk lidah tuh ketam la :tongue_rolleye_ee:

    xphm pe yg nk disampaikan tuh adalah udang :smirk2_ee:

    sekian~~ πŸ˜€

  9. sickchild72 says:

    style weh. curik idea bukak bisnes sendiri layan gak hahahaha

  10. zey says:

    err..rasanya yang pic ‘binatang yang byk lidah’ tu cam pic ketam je….
    n ada yang cam lobster..huhu~~
    πŸ˜‰

  11. Affan says:

    lol. tu semua nak awet ke? hehe

  12. yahaya says:

    wah…macam2 ada..kreatif org buat ni

  13. cikpia says:

    terbaekkk!!!!!!!! tetiba aku teringin nak makan sandwic untuk lunch…..

  14. cik munge says:

    sy nak creative cam tu ley x?haha…

  15. MIYAOMAR says:

    nanti nak cuba buat sendirilah. hehehe πŸ˜‰

  16. ann says:

    yg ketiga tu cam tikus je…

  17. Pingback: Cincin Berbentuk Makanan yang Comel dan Menyelerakan | cisdel.com

  18. gadissemasa says:

    stylo !

    serious kalau dapat ni , memang simpan buat koleksi .

  19. sollehahn says:

    peh…ni nk buat makan ke nk buat hiasan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *