Gambar Jerung di Dasar Laut yang Menakutkan Tapi Cantik

Published On 29/06/2010 | By cisdel | Alam

Jerung merupakan ikan yang sangat ganas dan menakutkan. Hanya mereka yang berani je mampu nak tangkap gambar jerung kat dalam laut ni. Gambar-gambar jerung di bawah ini adalah hasil tangkapan Brian Skerry seorang Aquarium Explorer. hohoho cantik weh gambar ni semua

ikan jerung 1

ikan jerung 1

ikan jerung 2

ikan jerung 2

ikan jerung 3

ikan jerung 3

ikan jerung 4

ikan jerung 4

ikan jerung 5

ikan jerung 5

ikan jerung 6

ikan jerung 6

ikan jerung 7

ikan jerung 7

ikan jerung 8

ikan jerung 8

ikan jerung 9

ikan jerung 9

ikan jerung 10

ikan jerung 10

ikan jerung 11

ikan jerung 11

ikan jerung 12

ikan jerung 12

ikan jerung 13

ikan jerung 13

ikan jerung 14

ikan jerung 14

ikan jerung 15

ikan jerung 15

ikan jerung 16

ikan jerung 16

ikan jerung 17

ikan jerung 17

ikan jerung 18

ikan jerung 18

macam mana? cantik tak? hohoho alam kejadian tuhan yang sangat mengagumkan.. Lembu cisdel pon sampai semangat nak pi menyelam cari ikan jerung.. hahaha

cisdel menyelam

sumber: bestbookmarks

Kongsi Artikel

11 Responses to Gambar Jerung di Dasar Laut yang Menakutkan Tapi Cantik

  1. kamarul says:

    yg nombo 16 tu teringat kat cite deep blue sea.. :snake_ee:

  2. cyberfly says:

    topo kalau ko set width 100% lagi best layan gambar 😉

  3. terbaek… sangat indah ciptaan tuhan nie… 😀

  4. eiyda says:

    jerung yg no 18 tu..jerung pe ek…jerung kapak ek?ehhhe

  5. KNizam says:

    horror giler kalau terjumpa ni masa tengah diving ke kan. hehe :)

  6. hayati says:

    hebat siokkk name dia pon brian skerry.. uih skerry nyer hehehe

  7. QATRUNNADA says:

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…
    exsen ktk nk tukang amik gmba ya koh..
    mok bgega lutut,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *