Gambar Haiwan Buat High Five dengan Sangat Comel dan Lawak

Published On 12/06/2010 | By cisdel | Comel, Lawak

Gelagat haiwan sentiasa menghiburkan kita tak kiralah dalam situasi apa sekalipun. Cisdel.com memang suka berkongsi post tentang haiwan yang cool dan comel dan lawak. Kali ini kami akan berkongsi post gambar haiwan buat high five yang comel dan lawak dan pasti menghiburkan 😀

anak harimau buat high five

anak harimau buat high five

binatang apa ntah buat high five

binatang apa ntah buat high five

binatang apa ntah buat high five 2

binatang apa ntah buat high five 2

panda buat high five

panda buat high five

kucing buat high five

kucing buat high five

hamster buat high five

hamster buat high five

beruang buat high five

beruang buat high five

tenggiling buat high five

tenggiling buat high five

sami high five

relax je sami high five dengan rimau ni

bulldog buat high five

bulldog buat high five

tupai buat high five

tupai buat high five

high five dengan tarantula..

high five dengan tarantula..

kucing buat high five garang

kucing buat high five garang

tikus buat high five

tikus buat high five

harimau buat high five

harimau buat high five

raccoon buat high five

raccoon buat high five

Lembu cisdel cuba nak buat high five tapi malangnya..

cisdel high one

sumber: allfunny-stuff

Kongsi Artikel

26 Responses to Gambar Haiwan Buat High Five dengan Sangat Comel dan Lawak

  1. CikguShikin says:

    Paling suka harimau yg besar tu..muka innocent je..cute

  2. mahizan says:

    comeyynya si hamster tu..hihi..:D

  3. jaerul says:

    jom high 5 ngan aku… Hahah

  4. sya hassan says:

    alahai comey je tikus buat high five dgn muke cenggitu.. terase kekiutan terserlah la tue..haha 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *