Jatuh Dengan Penuh Bangga, Bergaya dan Berseni

Published On 10/06/2010 | By cisdel | Menarik

Kebiasaannya orang akan berasa malu atau cuba cover mocho dengan jayanya bila terjatuh dikhalayak ramai. Tetapi berbeza dengan Li Wei, dia bukan sahaja jatuh dengan penuh gaya dan bangga malah orang siap akan bayar untuk dia jatuh. Tak percaya? baca post ini sampai habis.

Freedegree over 25th story

Freedegree over 25th story

29 levels of freedom 1

29 levels of freedom 1

29 levels of freedom 2

29 levels of freedom 2

29 levels of freedom 3

29 levels of freedom 3

Love at the high place 1

Love at the high place 1

Love at the high place 2

Love at the high place 2

Love at the high place 3

Love at the high place 3

Liwei falls to the Como

Liwei falls to the Como

Li Wei falls to France

Li Wei falls to France

A pause for humanity

A pause for humanity

Boxing

Boxing

Hand

Hand

Antenna

Antenna

Liwei falls to 2007

Liwei falls to 2007

Bright apex

Bright apex

Love at the Ribbons

Love at the Ribbons

Kagum? Artis yang menjalankan aktiviti jatuh-jatuh ini bernama Li Wei yang berasal dari China. Aku sendiri tak pasti adakah semua gambar ini 100% photoshop atau tidak. Tapi yang pasti gambar ini semua sangat cool sampai lembu cisdel pon cuba meniru aksi ini.

cisdel jatuh

sumber: liweiart

Kongsi Artikel

21 Responses to Jatuh Dengan Penuh Bangga, Bergaya dan Berseni

  1. Scromix says:

    teknik x masuk akal mamat ni guna. ekeke :tongue_wink_ee:

  2. chokilala says:

    kagum juga gambar-gambar dia. tapi tak kagum la kalau photoshop. lembu cisdel makan rumput boleh jatuh ke? hehehe. bak kata pepatah, jatuh lembu cisdel kerana rumput :rasberry_ee:

    • ejam says:

      pepatah juga ada berkata-kata, kalau badan sebesar lembu cisdel jgn aksi jatuh-jatuh hendak dicuba…buruk rupanya…haha

  3. ata says:

    lembu kat bawah tu smart… 😀

  4. aizuddin says:

    lembu lagi smart rupanya..haha 😕

  5. Mr Fathi says:

    sebelum ni cisdel merokok.kali ni nak jadi stunt’cow’ pulak…adus :|…dunia2..

  6. Azfarul says:

    LOL!..
    lembu cisdel kepala berat sangat sbb tu jatuh camtu xD

  7. muni says:

    comel la lembu ko jtuh..huhu

  8. Syafrizal says:

    haha lawak gila dia buat macam tu

  9. TMUkmkd says:

    huh kalau aku.. aku nak jadi yang tendang dia :snake_ee:

  10. eiyda says:

    lembu cisdel tu jatuh ala2 manje je kan..hhahha :tongue_laugh_ee:

  11. EV says:

    cisdel jatuh kiut~

  12. syahirul says:

    dlm smu gambar, gambar lembu tu paling semart.. hahaa

  13. Ika says:

    a pause for humanity – agak xbole blah la. bawak anak kat tempat tinggi gitu. ekekeke :snake_ee:

  14. hifaz_phat says:

    love at the ribbon comey!!

  15. ahoyhoi says:

    gmbar edit nie….ak salute lighting n angle pic die…nmpak perfect jew

  16. Gago says:

    smart la dia photoshop…lembu cisdel 😛

  17. terbaik juga mamat ni..pic last paling aku suka..huhu

  18. TanyaLelaki says:

    cam stuntman pun ada.. fotoshop ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *