Kasut Custom Designed yang Kreatif dan Cool

Published On 09/06/2010 | By cisdel | Menarik

Kasut sangat digilai ramai tak kira lelaki mahupun perempuan. Setiap orang pasti mahukan kasut yang unik dan mampu menarik perhatian semua orang. Hasil kreativiti Daniel Reese telah mengubah kasut yang biasa kepada sesuatu yang luar biasa dan unik.

Kasut custom designed versi web

google

google

twitter

twitter

Kasut custom designed versi video game

super mario

super mario

super sonic

super sonic

tails

tails

kunckles

kunckles

pac man

pac man

bioshock

bioshock

Kasut custom designed versi penyanyi atau ahli muzik

michael jackson

michael jackson

michael jackson 2

michael jackson 2

run dmc

run dmc

2pac

2pac

john lennon

john lennon

bob marley

bob marley

kid cudi

kid cudi

Kasut custom designed versi komik superhero

flash

flash

green lantern

green lantern

captain america

captain america

justice league

justice league

batman

batman

Kasut custom designed versi movie

v for vendeta

v for vendeta

kill bill

kill bill

the simpsons

the simpsons

reservoir dogs

reservoir dogs

ironman

ironman

kick ass

kick ass

macam mana? meleleh air liur nak beli? harga dia $260 lebih kurang RM700+- murah tak? hohoho atau korang inginkan kasut versi lembu cisdel?

cisdel custom shoessumber: thisblogrules

Kongsi Artikel

35 Responses to Kasut Custom Designed yang Kreatif dan Cool

  1. nazra says:

    semua ku berkenan kecuali kasut gambar Si Jacko :zip_ee:

  2. Hazzy says:

    kasut versi lembu cisdel paling cantik
    mana nak beli ni?

    With Love,
    HazzySuperb

  3. Rara says:

    comelnya kasut cisdelllllllll 😛

  4. finalcross says:

    Perghhh,kasut tema kuning ‘Kill Bill’ sgt menarik hatiku. Ingin kumiliki namun hanya berangan ku sendiri….ngeh3

  5. TMUkmkd says:

    is not you must afraid of the shoes but the shoes that should afraid of you – c for candetta

  6. Manual Format PC says:

    kat mana nak cari kasut cisdel tu?
    hahaha…

  7. azizuan says:

    kasut michael jackson
    off the wall tuh bukan tagline VANS eh?
    cena bole berkait ngan nike lak?

  8. RastaMat says:

    mahal giler kasut2 ni..
    pernah ushar dulu..
    kalau convert harge RM = 500++..
    tak mampu nak pijak RM500..
    adess…

  9. jgn sesekali ltk kasut ni kat surau kl sentral :tongue_wink_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *