Pemenang Britain’s Got Talent 2010 yang Sangat Berbakat: Spellbound

Published On 06/06/2010 | By cisdel | Menarik

Aku memang suka menyaksikan sesuatu yang sangat berbakat. Masih ingat akan seni pasir yang hebat pemenang Ukraine Got Talent 2009? Kali ini kami akan berkongsikan sesuatu yang lebih berbakat dan menarik lagi. Bersedia untuk ternganga mulut dan berkata cisdel.

Persembahan sewaktu Audition

Persembahan sewaktu Semi Final

Persembahan Final

lembu cisdel ternganga mulut sambil ready nak sambut awek spellbound yang  jatuh.

ready nak sambut awek spellbound yang jatuh

Kongsi Artikel

5 Responses to Pemenang Britain’s Got Talent 2010 yang Sangat Berbakat: Spellbound

  1. kyo_9 says:

    aiseh.. nenek tu kalah ek??
    tp smart aa spellbound!

  2. wan says:

    budak u aku masuk odisen tak lepas pulak.. haish

  3. Mus DK says:

    memang patut diorang menang!

  4. aizuddin says:

    laa dah habis ke..baru nak tengok.. :embarrassed_ee:

  5. Azah says:

    aku pun ternganga… memang smart abis!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *