Bila Ikan Buat Ekspresi Muka Macam Manusia

Published On 05/06/2010 | By cisdel | Lawak

Dah lama rasanya tak kongsikan gambar-gambar yang lawak berkaitan dengan binatang ni. Untuk post kali ini kami ingin kongsikan gambar bila ikan-ikan membuat ekspresi muka yang sama dengan manusia. Hoho bagi kami ianya sangat menghiburkan dan comel dan lawak..

ikan buat muka 1

ikan buat muka 1

ikan buat muka marah

ikan buat muka marah kot

ikan buat muka gemuk

ikan buat muka gemuk

ikan buat muka sombong pelik

ikan buat muka sombong pelik

ikan buat muka mintak kiss

ikan buat muka mintak kiss

ikan buat muka mintak hehehe

ikan buat muka mintak hehehe

ikan buat muka otai kampung dusun

ikan buat muka otai kampung dusun

ikan buat muka apa ntah

ikan buat muka apa ntah

ikan buat muka apa pandang-pandang? ada hutang?

ikan buat muka apa pandang-pandang? ada hutang?

ikan buat muka ready nak kung fu.. waachaa!!!

ikan buat muka ready nak kung fu.. waachaa!!!

ikan buat muka alien

ikan buat muka alien

bila ikan buat muka ganas

bila ikan buat muka ganas

bila ikan buat muka nak mengorat

bila ikan buat muka nak mengorat

bila ikan buat muka lagi menakutkan daripada manusia

bila ikan buat muka lagi menakutkan daripada manusia

bila ikan buat muka garang

bila ikan buat muka garang

bila ikan buat muka lagi.. haha dah tak tau nak describe

bila ikan buat muka lagi.. haha dah tak tau nak describe

bila ikan buat muka misteri nusantara

bila ikan buat muka misteri nusantara sedih

bila ikan buat muka hai boleh berkenalan?

bila ikan buat muka hai boleh berkenalan?

bila ikan buat muka bapok cun

bila ikan buat muka bapok cun

bila ikan buat muka cute takut

bila ikan buat muka cute takut

lepas tengok gambar ni semua lembu cisdel cuba berlakon jadi ikan yang penuh ekspresi.. Tapi malangnya

sumber: peakfun

Kongsi Artikel

22 Responses to Bila Ikan Buat Ekspresi Muka Macam Manusia

  1. KNizam says:

    kalau terjumpa masa tengah snorkelling haru terkejut haha

  2. huda says:

    woah~ banyaknye gmbr ikan huhuhu
    :vampire_ee: <- manusia buat muka terkejut versi vampire. hehehehehe

  3. iman says:

    haha comells

  4. Mr.Bintang says:

    x de ke ikan buat muka cisdel? hahaha… :lol_ee:

  5. hayati says:

    kesian ikan ni jadi mangsa keadaan wakakaka :snake_ee:

  6. apiih says:

    macam2 reaksi ada…ahaha..yg ikan buat muka alien tu ikan aper???huhuhu ❓

  7. Dr House says:

    Berape bayo kat ikan ni jadi model?

  8. Ika says:

    ikan wat muke gemok tue sebenarnye spesies ikan emas gak. Bubble Eye Goldfish. cute en. nak jek letupkan gune jarum :tongue_laugh_ee:

  9. sha-na.szied says:

    hmm..ikan yg sbijik cam kepala manusia botak tuh..
    seram kann..mmg cam manusia..

    ade kat ngara China x silap..~
    ikan terakhir tu plg cute :)

  10. eiyda says:

    hayohh…seram jugak ikan2 ni kn..pandai buat muke ahhaha 😯 😯

  11. eiysya says:

    tak pun, bukan ikan yg buat muka mcm manusia..tp manusia yg tiru ikan..haha~ :lol_ee:

  12. syak says:

    8)..kelakor la

  13. Syafrizal says:

    keindahan ciptaan Allah

  14. aizuddin says:

    ada perasaan jugak rupanya :gulp_ee:

  15. zulaikha farah says:

    ikan wat muka bley pndang2,duduk renggang2 x de ke? :rasberry_ee:

  16. nur says:

    kalah manusia 😛

  17. Mirab Rahim says:

    wahhhhhh. cute la pulak muka2 ikan di atas

  18. Ali ridha says:

    ikan buat muka gemuk atau
    muka pipi tembam heliza comel. 😯

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *