Patung Barbie Dikitar Semula Menjadi Barang Kemas

Published On 24/05/2010 | By cisdel | Menarik

Patung barbie menjadi satu kegilaan kanak-kanak terutamanya perempuan. Tapi bila mereka meningkat dewasa, tidak ramai yang masih lagi menyimpan patung barbie mereka dan akan dibuang ke tong sampah. Berikut adalah koleksi patung barbie yang dikitar semula menjadi barang kemas yang unik dan cantik 😀 hasil kreativiti designer Margaux Lange

adakah ini kerongsang atau subang? haha

1) adakah ini kerongsang atau subang? haha

using-barbie-as-jewelry1-13

2) Aku yakin ini adalah cufflinks

3) siapa tau ini apa?

3) siapa tau ini apa?

4) aku rasa ini adalah klip rambut betul ke?

4) aku rasa ini adalah klip rambut betul ke?

adakah ini butang? hahah

5) adakah ini butang? hahah

6) waa ini apa?

6) waa ini apa?

7) aku rasa ini sweet adakah ini loket?

7) aku rasa ini sweet adakah ini loket?

unik tapi aku tak tahu apa ini

8) unik tapi aku tak tahu apa ini

macam pelik je jadikan muka sebagai barang kemas

9) macam pelik je jadikan muka sebagai barang kemas

10) jurus tangan beribu

10) jurus tangan beribu

jurus tangan beribu no 2

11) jurus tangan beribu no 2

yang ini smart giler

12) yang ini smart giler

ini paling aku suka.. lucah tapi smart hahah

13) ini paling aku suka.. lucah tapi smart hahah

Dalam banyak-banyak tu aku tau 2-3 je. Korang dapat kenal pasti semua? hahaha lembu cisdel pon nak ada barang kemas baru gak

lembu cisdel dengan barang kemas baru

lembu cisdel dengan barang kemas baru

sumber: thisblogrules

Kongsi Artikel

30 Responses to Patung Barbie Dikitar Semula Menjadi Barang Kemas

  1. cikmegipama says:

    erkkk..nyampah gn patong barbie.
    slalu wat cikmegi ngigau.

  2. Ali ridha says:

    kena gambar akhir tu buat aku
    terlihat je.bahaya juga ni.

    mata jangan pandang tau. :grin2_ee:

  3. marina says:

    yang panjang2 ada tangan banyak2/bibir banyak2 tu bracelet. 😀

  4. salchubby says:

    no 3 tu bracelet kot . .
    cheese sume suke no 13 😐

  5. phadilsinia says:

    emboi2..ske jep no.13 nyerk !?!?! …

  6. Pingback: Barang Kemas yang Sangat Cool Diperbuat Daripada Pensel Warna | cisdel.com

Leave a Reply to marina Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *