Video Nike Write The Future yang Sangat Cool

Published On 23/05/2010 | By cisdel | Menarik

Demam piala dunia semakin memuncak, tapi post ini bukan berkaitan dengan piala dunia tetapi berkenaan dengan Video Promo Nike yang baru, Write The Future. Pasti ramai yang dah tengok di facebook dan pasti ramai juga yang belum tonton. Apa yang aku boleh katakan, Video ini memang superb jadi dipersembahkan Nike: Write The Future

Ia dibuat oleh Wieden+Kennedy. Kepada yang terasa macam lambat sangat nak buffer tu sila tengok screenshot ini dulu pasti korang akan semangat untuk buffer video ni. Sila tukar pada full screen untuk kepuasan maksimum 😀

Drogba cuba menjaringkan gol

Drogba cuba menjaringkan gol

Canavaro menyelamatkan keadaan

Canavaro menyelamatkan keadaan

Ribery rampas bola

Ribery rampas bola yang Rooney pass

Rooney di masa depan

Rooney di masa depan

Rooney rampas balik bola dari Ribery

Rooney rampas balik bola dari Ribery

Fabregas muka bengang

Fabregas muka bengang

Ronaldinho pon ada dalam video ni

Ronaldinho pon ada dalam video ni

Ronaldo nak buat free kick

Ronaldo nak buat free kick

Nike: Write The Future

Nike: Write The Future

hohoho ramai giler star dalam video promo ni sila tengok dan pasti korang akan kagum dan kagum lagi.. 😀

ready nak tengok Bayern kalahkan Inter jap lagi

ready nak tengok Bayern kalahkan Inter jap lagi

Kongsi Artikel

12 Responses to Video Nike Write The Future yang Sangat Cool

  1. paiz says:

    inter pasti menang~ yeahhhh~ nice video.. hehehhe

  2. maestro amad says:

    aku asyik gelak je tgk part rooney. bia pun aku tak minat die..tp part die berjanggut tu lawak lah.hahahaha. tak termasuk cool gile time main ping pong.hahahahaha..adeiii.. manthap la NIKE!

  3. azizuan says:

    baru tadi layan iklan ni masa tengok buyern vs milan..sempoi woh..lawak pon bole tahan :smirk2_ee:

  4. Syafrizal says:

    memang sangat cool hehe

  5. eiyda says:

    perghh…cool gilak ok…

  6. sickchild72 says:

    hhaa bayern kalah 2 0 wakakaka

  7. TMUkmkd says:

    huh aku memang kurang minat bola 😕

  8. Amir says:

    smart gile iklan ni.. 😀

  9. Ali ridha says:

    rooney sudah cukup otai
    di masa hadapan.senang nak rampas
    bola.

  10. ewanrani says:

    hahaha…nice picure ma..tetbaikkk

Leave a Reply to paiz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *