Seni Pensel vs Kamera yang Unik dan Cool

Published On 21/05/2010 | By cisdel | Menarik

Post yang akan aku kongsi kali ini adalah sesuatu yang sangat menakjubkan. Gabungan unik contengan di kertas serta teknik fotografi yang cool. Siapa yang kata tak cool memang tak pandai menilai seni.. hohoho

pensel vs camera 2

pensel vs camera 1

pensel vs camera 1

pensel vs camera 2

pensel vs kamera 3

pensel vs kamera 3

pensel vs kamera 4

pensel vs kamera 4

pensel vs kamera 5

pensel vs kamera 5

pensel vs kamera 6

pensel vs kamera 6

pensel vs kamera 7

pensel vs kamera 7

pensel vs kamera 8

pensel vs kamera 8

pensel vs kamera 9

pensel vs kamera 9

pensel vs kamera 10

pensel vs kamera 10

pensel vs kamera 11

pensel vs kamera 11

pensel vs kamera 12

pensel vs kamera 12

pensel vs kamera 13

pensel vs kamera 13

pensel vs kamera 14

pensel vs kamera 14

pensel vs kamera 15

pensel vs kamera 15

macam mana? menarik dan cool tak? hohoho mana satu pilihan hati korang?

lembu cisdel kene tinggal tak dapat pi HK

lembu cisdel kene tinggal tak dapat pi HK

sumber: Ben Heine

Kongsi Artikel

34 Responses to Seni Pensel vs Kamera yang Unik dan Cool

  1. Liyana says:

    fuhhh gempak <3 8P 😯

  2. melayubuntu says:

    cun 8)
    bleh tiru nih..ekeke

  3. paeh says:

    nice!

    hahahaha. lembu kau merajuk ke tak dapat g HK

  4. fatin says:

    yang berapi tu paling best! huhu

  5. mj says:

    I like this entry. sy taruk dalam belog as fav entry eh? ^^ kalau tak bley, inform me back

  6. aizuddin says:

    yg dinosor tu smart gak..

  7. wzulhilmi says:

    Semua gambar ada speciality dia sendiri. Semua cantik2 😀

  8. cikjun says:

    😯 wahhhh!! sgt menarik..dan terpegun tgk..perghh..

  9. menteil says:

    cool!! memang kreatif tahap tertinggi…

  10. amoi says:

    erk. cool. 😯

  11. muni says:

    creative!! 😀

  12. Mr.Bintang says:

    rasanya tau la nak wat camne.. hehe.. senang jer… 😛

    • admin says:

      memang la senang.. hohoho sebelum pi hong kong hari tu aku dah nak buat macam tu dah kat lembu cisdel.. tp malangnya printer aku habis ink.. nak lukis mmg xreti r 😀

  13. yaya@Ris says:

    nice.. mmg sgt kreatif.. bleh dijadikan sumber rujukan bg mereka2 yg minat seni melukis dan fotografi.. :)

  14. wazy says:

    fuhhh menarik,cool dan gempak :smirk2_ee:

  15. ChuyRy says:

    peh smart!

  16. MrSup says:

    ahaha..cool abis.. :grin2_ee:

  17. eyra says:

    yang last tu sadis

  18. annadzirah says:

    whoa.
    cun2..
    suka no.6!!.

    semualah!.
    😀

  19. Azizuan says:

    super creative..teruja gak la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *