Seni Pensel vs Kamera yang Unik dan Cool

Published On 21/05/2010 | By cisdel | Menarik

Post yang akan aku kongsi kali ini adalah sesuatu yang sangat menakjubkan. Gabungan unik contengan di kertas serta teknik fotografi yang cool. Siapa yang kata tak cool memang tak pandai menilai seni.. hohoho

pensel vs camera 2

pensel vs camera 1

pensel vs camera 1

pensel vs camera 2

pensel vs kamera 3

pensel vs kamera 3

pensel vs kamera 4

pensel vs kamera 4

pensel vs kamera 5

pensel vs kamera 5

pensel vs kamera 6

pensel vs kamera 6

pensel vs kamera 7

pensel vs kamera 7

pensel vs kamera 8

pensel vs kamera 8

pensel vs kamera 9

pensel vs kamera 9

pensel vs kamera 10

pensel vs kamera 10

pensel vs kamera 11

pensel vs kamera 11

pensel vs kamera 12

pensel vs kamera 12

pensel vs kamera 13

pensel vs kamera 13

pensel vs kamera 14

pensel vs kamera 14

pensel vs kamera 15

pensel vs kamera 15

macam mana? menarik dan cool tak? hohoho mana satu pilihan hati korang?

lembu cisdel kene tinggal tak dapat pi HK

lembu cisdel kene tinggal tak dapat pi HK

sumber: Ben Heine

Kongsi Artikel

34 Responses to Seni Pensel vs Kamera yang Unik dan Cool

  1. Dewa Maut says:

    photoshop ke ??

  2. Syafrizal says:

    memang menarik… tapi yang last tu mesti sedih tak dpt gi melancung hehe :)

  3. sickchild72 says:

    aku paling ske no 14 =D

  4. Amir says:

    nice!

  5. broSKL says:

    memang sangat menarik dan tertarik.. aku paling suka gambar keldai tuh.. mmg sungguh real la.. :lol_ee:

  6. Bahulu.com says:

    :smirk1_ee:…cantik,minta di kongsi

  7. ica says:

    sumpah lawa! ku lepas lukis doodles je lau nk lukis bnd yg fixed edges cm manusia n objects mmg x lepas la.. :(

    respect! 😀

  8. Ali ridha says:

    terbakar habis muka orang.
    dah nasib jadi orang kertas.

  9. faeez says:

    terbaik dari ladang !!!! :)

  10. Rie Rieda says:

    idea yg pelik..tapi nampak hebat…

  11. abe says:

    style~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *