Cuba Teka Ini Gambar Bayi Sebenar ke Patung?

Published On 09/05/2010 | By cisdel | Comel

Semenjak 2 menjak ini aku agak sibuk kerana ada program best bermula 10-14 Mei.. Cadangnya nak bawak sekali lembu cisdel tapi malangnya aku takde printer untuk jadikan lembu cisdel dalam betuk hard copy.. hohoho tapi takpe.. hidup kene terus.. Berikut adalah gambar dari email yang kami terima. Cuba teka gambar di bawah ini adalah bayi yang sebenar ataupun anak patung.

gambar no 1

baby ke doll? hehehe

gambar no 2

gambar no 2

gambar no 3

gambar no 3

gambar no 4

gambar no 4

gambar no 5

gambar no 5

gambar no 6

gambar no 6

gambar no 7

gambar no 7

gambar no 8

gambar no 8

gambar no 9

gambar no 9

haaa kalau korang bijak cuba teka gambar yang mana anak patung, gambar yang mana memang baby tulen.. hohoho tapi yang pastinya lembu cisdel memang tulen la.. bukan patung atau tiruan.. hohoho

baby cisdel mengantuk

baby cisdel mengantuk

sumber: email daripada liza oman..  jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

31 Responses to Cuba Teka Ini Gambar Bayi Sebenar ke Patung?

  1. sumaiyah md.isa says:

    baby plastik..

  2. Dasya natasha says:

    i dont have any idea…but i think,the pic no.4 & 7 is doll.. :shuteye_ee:
    x da jwpn kh tu sumua komen nie..?

  3. gula hati says:

    xkesah baby betol ke patong ke..sume comel2…ngeee 😀

  4. iEra NaDiRa says:

    yg no 1 tu baby doll kot. hehe

  5. mak lagenda says:

    Semua gambar betul. no 6 je bukan!

  6. nuradlina izzati says:

    😕 mmmmmm x tau la maner satu patung mane satu baby tulen pening nyer confius:|

  7. raizah says:

    semua patung lilin…memang nampak real

  8. syiqah says:

    semua gambar tipu x caya tengok youtube

  9. IZA says:

    Patung apa ada hal ayoiii

Leave a Reply to sumaiyah md.isa Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *