Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

Published On 26/04/2010 | By cisdel | Comel

Kucing memang menjadi kegemaran ramai pihak sebab kecomelan dia.. tapi secara jujurnya aku bukan lah seorang yang gemarkan kucing.. hehehe tapi gelagat anak kucing ini memang sangat comel.. Siapa yang kata tak comel tu tak normal 😀

alololo sedih ye kucing

alololo sedih ye kucing

huh.. majuk.. xnak kawan.

huh.. majuk.. xnak kawan.

majuk belah kiri plak la

majuk belah kiri plak la

wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib

wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib

hmmm

hmmm

wawawa

wawawa

ngantuk la plak sedih-sedih ni

ngantuk la plak sedih-sedih ni

Lembu cisdel paling tak suka post comel-comel ni. nanti dia kena berusaha keras untuk menjadi lebih comel.. hohoho

cisdel baby sedih

baby cisdel yang sedih

sumber: email daripada yonna.. jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

79 Responses to Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

  1. ala……
    sian lak kat kucing tuh
    comel agk bila dye sedih
    papepown,jgn sedey
    slamat taun baru :lol_ee:

  2. irda says:

    tomeiiinyer……cianpun ader..adooiii..tak tahan.. tergoda nihh….jumpa kucing tomei camni rembat jer masuk beg,hikhikk…

  3. smoker_babay says:

    comelnyer meow ni..
    geram giler nengok..
    nak picit pict jer muka dyer..
    tomei tomei.. :tongue_laugh_ee:
    teringat kat arwah kucing plak.. 🙁

  4. fifi ferrary says:

    comey tapi merajuk….
    sape nak tau sape sape tangkap gambar kucing nanti boleh mati!!! 80

  5. Auni / Nadia says:

    Soooo cuteee

  6. taamil aarasi says:

    sangat comel dan kelakar .

  7. alia says:

    eeeeeeeee…………………. cdh ea gmbo kcing tu……
    nk ngis rase
    🙁 nk ngis

  8. nifi says:

    muke penyek . haha . 😛 tapi still kiut miut . sukeee~ 😀

  9. PUTIH HITAM says:

    KIUTTTTTTNYEEEEEEEEEEEE 😮 SUKE ETE ……………. :rolleyes_ee:

  10. zaza says:

    comeL nyer… sume ciut2.. suke sgt2.. 😛

  11. Pingback: Gambar Anak Kucing Yang Dalam Kesedihan | Jiwa Kacau

  12. Saya Suka Milo/haha says:

    comelnye posing kucing itu….geram tengok !grrrrrrrr

  13. jemmy sulaiman says:

    memang comel

  14. Pingback: Koleksi Gambar Anak Kucing Comel | cisdel.com

  15. Pingback: Gambar Baby Tidur yang Sangat Cute | cisdel.com

  16. aisyah says:

    saya suka tengok kucing tu comel 🙂

  17. labusayong says:

    mata kucin tu juling ea?hahaha…

  18. Niniey Nazirah says:

    kesian tu kucing tau…………….
    kelemahan ku kalao tingu kucing ja mesti nak nangis tau…………

  19. noral says:

    mmg comel…..mcm cat kite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *