Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

Published On 26/04/2010 | By cisdel | Comel

Kucing memang menjadi kegemaran ramai pihak sebab kecomelan dia.. tapi secara jujurnya aku bukan lah seorang yang gemarkan kucing.. hehehe tapi gelagat anak kucing ini memang sangat comel.. Siapa yang kata tak comel tu tak normal 😀

alololo sedih ye kucing

alololo sedih ye kucing

huh.. majuk.. xnak kawan.

huh.. majuk.. xnak kawan.

majuk belah kiri plak la

majuk belah kiri plak la

wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib

wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib

hmmm

hmmm

wawawa

wawawa

ngantuk la plak sedih-sedih ni

ngantuk la plak sedih-sedih ni

Lembu cisdel paling tak suka post comel-comel ni. nanti dia kena berusaha keras untuk menjadi lebih comel.. hohoho

cisdel baby sedih

baby cisdel yang sedih

sumber: email daripada yonna.. jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

79 Responses to Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

  1. e-ka says:

    arrghhh!!jatoh cinta sudah dengan nyaw2 tuh…beby cisdel, jangan jeles ea…hehehhehe

  2. Frantz-Senpai says:

    lembu dan kecomelan.. cam tak serasi je..

  3. EV says:

    ololololo~!

  4. aizuddin says:

    asal sedih2 pulak kucing ni.. :zip_ee:

  5. syahirul says:

    alololo sian mata dia.. hahahaha…

  6. Syafrizal says:

    Spesies kucing ni memang suka sedih rasanya heheh 😀

  7. apiih says:

    alolololo..asl sedih2 nih???tp sedih pon nmpk kiyooot..kawaaiiiii..huhuhu 😀 😛

  8. Meow says:

    comel nye….suka2 :tongue_rolleye_ee:

  9. mya says:

    comell sangat!! senyum sorg2 lak tengok kucing tu comel sangat ;P 😮

  10. Mr.Bintang says:

    :smirk1_ee:nak sedih gak lah.. 😕

  11. eryfarieha says:

    x bpe nak comel laaa
    muke penyek sgt
    huhuhuh~
    tp aku tetap cintakan kucing! :kiss_ee:

  12. J.Love says:

    kucing kucing kuuccingg kucingggggg kuciiiiiiiiiiiingggg kuuuuccciiiiiiiinggggggggg! :shock_ee: :gulp_ee:

    PS: ai mmg begini klu nampak kucing.

    tp comel jugak lembu cisdel :)

  13. ME says:

    muka kucing tu memang mcm tu la

  14. fieqilah says:

    i pom comey cm tucin 2 x?

    gagaga~

  15. FeeQ says:

    Punyalah comel

  16. eiyda says:

    alololo…sangat comey tahap superrr!!!

  17. MC says:

    kucing+anjing ke ni? cam ade iras2 anjing jer

  18. r0slina says:

    elehhhhhh…comelnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *