Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

Published On 26/04/2010 | By cisdel | Comel

Kucing memang menjadi kegemaran ramai pihak sebab kecomelan dia.. tapi secara jujurnya aku bukan lah seorang yang gemarkan kucing.. hehehe tapi gelagat anak kucing ini memang sangat comel.. Siapa yang kata tak comel tu tak normal 😀

alololo sedih ye kucing

alololo sedih ye kucing

huh.. majuk.. xnak kawan.

huh.. majuk.. xnak kawan.

majuk belah kiri plak la

majuk belah kiri plak la

wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib

wuwuwuwu nak pi cari tempat mengadu nasib

hmmm

hmmm

wawawa

wawawa

ngantuk la plak sedih-sedih ni

ngantuk la plak sedih-sedih ni

Lembu cisdel paling tak suka post comel-comel ni. nanti dia kena berusaha keras untuk menjadi lebih comel.. hohoho

cisdel baby sedih

baby cisdel yang sedih

sumber: email daripada yonna.. jika anda email menarik atau idea2 yang bernas, sila emailkan kepada kami.. kami akan jadikan ia lebih cisdel.. hohoho

Kongsi Artikel

79 Responses to Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel

  1. ummi yusof says:

    hahaha….c0mellll sgtt3….geram bt0l la tgk kcing yg c0mel2 nie…

  2. Pingback: Gambar Anak Kucing Sedih yang Sangat Comel .

  3. nurin batrisya says:

    sedihnya kucing2 ni

  4. DangGebu says:

    flat screen… haha actually flat face!

  5. Jefry says:

    Kunjungan perdana, salam kenal…
    Ini jenis kucing apa, lucu banget

  6. shazwina sham says:

    ololololo…sedihnya anak kucing ni meh nak pujuk…senyum cikit…………

  7. Wawa says:

    thanks for make my day. comel!

  8. harniza says:

    hahahahahahaha lucu la tengok dia menangis tapi cute bah boleh bah kalau kau

Leave a Reply to ummi yusof Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *