Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

Published On 25/04/2010 | By cisdel | Lawak

Kepada kanak-kanak bawah umur, bimbingan ibu-bapa atau penjaga sangat digalakkan ketika membaca post ini. Kepada yang kononnya dah matang dah memahami, hehehe jangan layan lama-lama sangat, tak elok.. hahaha berikut adalah beberapa gambar kantoi masa tengah buat project.. haish.. apa nak jadi buat project dekat public ni

penguin kantoi making love

penguin kantoi making love

panda kantoi

panda kantoi

beruang yang kantoi

beruang yang kantoi

itik yang kantoi

itik yang kantoi

burung yang kabtoi

burung kat bawah tu macam takde perasaan je

kambing biri-biri kantoi

pandai kambing ni sorok muka.. hohoho

penyu kantoi buat project

panjang giler leher penyu tu

harimau yang kantoi

hohohoho siap bagi love bite tu

badak sumbu kantoi

badak sumbu kantoi

gajah yang kantoi

gajah yang kantoi

zirafah kantoi

tinggi giler gambar ni..

hayena kantoi

hayena.. erk betul ke eja nama binatang ni? hohoho

rusa yang kantoi tengah nak buat anak

rusa yang kantoi tengah nak buat anak

tupai yang kantoi

tupai yang kantoi

jangan tengok lama-lama tak elok.. sila jangan tiru perangai mereka ini.. buat malu je.. hahaha

kononnya tak nak tengok maksiat

kononnya tak nak tengok maksiat

sumber: funzu

Kongsi Artikel

67 Responses to Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

  1. TMUkmkd says:

    ini punya gambar pun topo hentam :smirk2_ee:

  2. EiNn says:

    huhuhuu…..suke kt kambeng :smirk2_ee:

  3. zik says:

    erm kenapa cisdel tak buat contoh…ngeh2 :snake_ee:

  4. apiih says:

    owh..macam t erk binatang kantoi…baru tau..ahaha.. :gulp_ee:

  5. shafiqhashim says:

    lembu tu sgn2 pulak ! tangan tak cukup besar nak tutp mata. :shuteye_ee:

  6. fieqilah says:

    haha~

    lawak oii..

    :snake_ee:

  7. winna says:

    hhahah.. winna xpenah tengok live sume2 nih ;D

  8. eiyda says:

    aahah alamak..dah terkantoi..hahah..lembu cicdel malu kunun..heeh 😯 😯

  9. ika says:

    apo benda nie..xbaik intai dorg ehem ehem nie.. HAHAHAHHA

  10. edda says:

    hahahaha… owh gitu rupenyer penyu berehem2!!! kahkah

  11. Azrin Aziz says:

    Hehe… Ingatkan apa ni…. Hayena tu dalam BM tu dubuk ka?

  12. Dauspozi says:

    aku tgk yg gajah punya real… tgh buat anak, kat National Geog… :snake_ee:

  13. Hayati says:

    gila la topo mana ko dapat ni? wuahkakaka

  14. imran says:

    Yang paling hebat adalah jurugambar yang mengkantoi binatang tu semua 😯

  15. Amir says:

    kak blog aku ada gambar kanggaru tgk buat projek. haha.

    http://amirspace.com/koala-dan-kanggaru-di-australia/

  16. colt m16 says:

    paling gnas buat projek skali…hrimau…siap ggit2 lg tu…hahaha… :ohh_ee:

  17. Mr.Bintang says:

    cisdel x kantoi ke? 😯

  18. haru says:

    erk..cam shilanat.. 😯 :shuteye_ee:

    tp yg gmba rimau tu xleh blah..haha ..love bite..haha :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee:

  19. encikmizi says:

    tgn die tak bole nk tutup mata die dr tgk maksiat la.. hohoho

  20. wanluqman says:

    projek mereka semua dalam privacy ketat & romantic, kita yang suka intai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *