Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

Published On 25/04/2010 | By cisdel | Lawak

Kepada kanak-kanak bawah umur, bimbingan ibu-bapa atau penjaga sangat digalakkan ketika membaca post ini. Kepada yang kononnya dah matang dah memahami, hehehe jangan layan lama-lama sangat, tak elok.. hahaha berikut adalah beberapa gambar kantoi masa tengah buat project.. haish.. apa nak jadi buat project dekat public ni

19 Amazing Animals Captured While Making Love 005 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

penguin kantoi making love

panda Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

panda kantoi

beruang Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

beruang yang kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 017 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

itik yang kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 016 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

burung kat bawah tu macam takde perasaan je

19 Amazing Animals Captured While Making Love 014 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

pandai kambing ni sorok muka.. hohoho

19 Amazing Animals Captured While Making Love 011 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

panjang giler leher penyu tu

19 Amazing Animals Captured While Making Love 010 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

hohohoho siap bagi love bite tu

19 Amazing Animals Captured While Making Love 009 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

badak sumbu kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 008 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

gajah yang kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 006 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

tinggi giler gambar ni..

19 Amazing Animals Captured While Making Love 001 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

hayena.. erk betul ke eja nama binatang ni? hohoho

19 Amazing Animals Captured While Making Love 003 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

rusa yang kantoi tengah nak buat anak

19 Amazing Animals Captured While Making Love 004 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

tupai yang kantoi

jangan tengok lama-lama tak elok.. sila jangan tiru perangai mereka ini.. buat malu je.. hahaha

cisdel tutup mata Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

kononnya tak nak tengok maksiat

sumber: funzu

Kongsi Artikel

67 Responses to Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

  1. TMUkmkd says:

    ini punya gambar pun topo hentam :smirk2_ee:

  2. EiNn says:

    huhuhuu…..suke kt kambeng :smirk2_ee:

  3. zik says:

    erm kenapa cisdel tak buat contoh…ngeh2 :snake_ee:

  4. apiih says:

    owh..macam t erk binatang kantoi…baru tau..ahaha.. :gulp_ee:

  5. shafiqhashim says:

    lembu tu sgn2 pulak ! tangan tak cukup besar nak tutp mata. :shuteye_ee:

  6. fieqilah says:

    haha~

    lawak oii..

    :snake_ee:

  7. winna says:

    hhahah.. winna xpenah tengok live sume2 nih ;D

  8. eiyda says:

    aahah alamak..dah terkantoi..hahah..lembu cicdel malu kunun..heeh 8O 8O

  9. ika says:

    apo benda nie..xbaik intai dorg ehem ehem nie.. HAHAHAHHA

  10. edda says:

    hahahaha… owh gitu rupenyer penyu berehem2!!! kahkah

  11. Azrin Aziz says:

    Hehe… Ingatkan apa ni…. Hayena tu dalam BM tu dubuk ka?

  12. Dauspozi says:

    aku tgk yg gajah punya real… tgh buat anak, kat National Geog… :snake_ee:

  13. Hayati says:

    gila la topo mana ko dapat ni? wuahkakaka

  14. imran says:

    Yang paling hebat adalah jurugambar yang mengkantoi binatang tu semua 8O

  15. Amir says:

    kak blog aku ada gambar kanggaru tgk buat projek. haha.

    http://amirspace.com/koala-dan-kanggaru-di-australia/

  16. colt m16 says:

    paling gnas buat projek skali…hrimau…siap ggit2 lg tu…hahaha… :ohh_ee:

  17. Mr.Bintang says:

    cisdel x kantoi ke? 8O

  18. haru says:

    erk..cam shilanat.. 8O :shuteye_ee:

    tp yg gmba rimau tu xleh blah..haha ..love bite..haha :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee:

  19. encikmizi says:

    tgn die tak bole nk tutup mata die dr tgk maksiat la.. hohoho

  20. wanluqman says:

    projek mereka semua dalam privacy ketat & romantic, kita yang suka intai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>