Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

Published On 25/04/2010 | By cisdel | Lawak

Kepada kanak-kanak bawah umur, bimbingan ibu-bapa atau penjaga sangat digalakkan ketika membaca post ini. Kepada yang kononnya dah matang dah memahami, hehehe jangan layan lama-lama sangat, tak elok.. hahaha berikut adalah beberapa gambar kantoi masa tengah buat project.. haish.. apa nak jadi buat project dekat public ni

19 Amazing Animals Captured While Making Love 005 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

penguin kantoi making love

panda Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

panda kantoi

beruang Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

beruang yang kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 017 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

itik yang kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 016 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

burung kat bawah tu macam takde perasaan je

19 Amazing Animals Captured While Making Love 014 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

pandai kambing ni sorok muka.. hohoho

19 Amazing Animals Captured While Making Love 011 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

panjang giler leher penyu tu

19 Amazing Animals Captured While Making Love 010 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

hohohoho siap bagi love bite tu

19 Amazing Animals Captured While Making Love 009 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

badak sumbu kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 008 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

gajah yang kantoi

19 Amazing Animals Captured While Making Love 006 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

tinggi giler gambar ni..

19 Amazing Animals Captured While Making Love 001 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

hayena.. erk betul ke eja nama binatang ni? hohoho

19 Amazing Animals Captured While Making Love 003 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

rusa yang kantoi tengah nak buat anak

19 Amazing Animals Captured While Making Love 004 Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

tupai yang kantoi

jangan tengok lama-lama tak elok.. sila jangan tiru perangai mereka ini.. buat malu je.. hahaha

cisdel tutup mata Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

kononnya tak nak tengok maksiat

sumber: funzu

Kongsi Artikel

67 Responses to Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

  1. e-sufi says:

    terhibur plak saya baca comment2 sahabat kat sini… hati yang duka, hilang seketika… cewah!

  2. eyra says:

    dan dan lembu je takde. kau diskriminasi

  3. sangwada says:

    haha..manusia sekarang lebih kurang mcm depa gak aihh…

  4. Amry says:

    haha..kelako :lol_ee:

  5. redha says:

    lembu buat lagi ganas..hahaha :snake_ee:

  6. Pingback: 10 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang 2010 | cisdel.com

  7. akubiomed says:

    Ini dikatakan fitrah alam dan manusia pun ada yang bersifat macam haiwan.

  8. eton says:

    chomel chomel je sume..hihihi.. :D
    kuasaNya.. :)

  9. acik says:

    gambaq kucing kantoi xde ke? :)

  10. sayang says:

    ni ha gambar cisdel kantoi….huhuhu

  11. Faris says:

    Wow! memang betul Cisdel la ko ni…aku ingatkan projek blue lucah 5 star amendanya sekali binatang tengah beromen la…hahaha…nanti ko buat video lucah versi binatang la bukan manusia lagi..pelakon binatang tu ko pilih yang comel-comel sikit baru orang tengok pun puas hati…LOL! hahahaha… :tongue_wink_ee:

  12. budak awam says:

    haha “x senonoh la” gambar ni :P

  13. man says:

    hehehehe

  14. aisyah says:

    memang tinggi lah zirafah tu :)

  15. hana says:

    manusia YG bt perangai cam ni depan public sama taraf ngan binatANG LA..diorg cerdik lg la sbb x buang anak merata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>