Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

Published On 25/04/2010 | By cisdel | Lawak

Kepada kanak-kanak bawah umur, bimbingan ibu-bapa atau penjaga sangat digalakkan ketika membaca post ini. Kepada yang kononnya dah matang dah memahami, hehehe jangan layan lama-lama sangat, tak elok.. hahaha berikut adalah beberapa gambar kantoi masa tengah buat project.. haish.. apa nak jadi buat project dekat public ni

penguin kantoi making love

penguin kantoi making love

panda kantoi

panda kantoi

beruang yang kantoi

beruang yang kantoi

itik yang kantoi

itik yang kantoi

burung yang kabtoi

burung kat bawah tu macam takde perasaan je

kambing biri-biri kantoi

pandai kambing ni sorok muka.. hohoho

penyu kantoi buat project

panjang giler leher penyu tu

harimau yang kantoi

hohohoho siap bagi love bite tu

badak sumbu kantoi

badak sumbu kantoi

gajah yang kantoi

gajah yang kantoi

zirafah kantoi

tinggi giler gambar ni..

hayena kantoi

hayena.. erk betul ke eja nama binatang ni? hohoho

rusa yang kantoi tengah nak buat anak

rusa yang kantoi tengah nak buat anak

tupai yang kantoi

tupai yang kantoi

jangan tengok lama-lama tak elok.. sila jangan tiru perangai mereka ini.. buat malu je.. hahaha

kononnya tak nak tengok maksiat

kononnya tak nak tengok maksiat

sumber: funzu

Kongsi Artikel

67 Responses to Gambar Kantoi Masa Tengah Buat Projek

  1. e-sufi says:

    terhibur plak saya baca comment2 sahabat kat sini… hati yang duka, hilang seketika… cewah!

  2. eyra says:

    dan dan lembu je takde. kau diskriminasi

  3. sangwada says:

    haha..manusia sekarang lebih kurang mcm depa gak aihh…

  4. Amry says:

    haha..kelako :lol_ee:

  5. redha says:

    lembu buat lagi ganas..hahaha :snake_ee:

  6. Pingback: 10 Post Paling Menarik di Cisdel.com Sepanjang 2010 | cisdel.com

  7. akubiomed says:

    Ini dikatakan fitrah alam dan manusia pun ada yang bersifat macam haiwan.

  8. eton says:

    chomel chomel je sume..hihihi.. 😀
    kuasaNya.. :)

  9. acik says:

    gambaq kucing kantoi xde ke? :)

  10. sayang says:

    ni ha gambar cisdel kantoi….huhuhu

  11. Faris says:

    Wow! memang betul Cisdel la ko ni…aku ingatkan projek blue lucah 5 star amendanya sekali binatang tengah beromen la…hahaha…nanti ko buat video lucah versi binatang la bukan manusia lagi..pelakon binatang tu ko pilih yang comel-comel sikit baru orang tengok pun puas hati…LOL! hahahaha… :tongue_wink_ee:

  12. budak awam says:

    haha “x senonoh la” gambar ni 😛

  13. man says:

    hehehehe

  14. aisyah says:

    memang tinggi lah zirafah tu :)

  15. hana says:

    manusia YG bt perangai cam ni depan public sama taraf ngan binatANG LA..diorg cerdik lg la sbb x buang anak merata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *