Gambar yang Ayu dan Seksi Memakai Rambut Palsu

Published On 19/04/2010 | By cisdel | Comel

Ramai yang menjadikan kucing sebagai binatang peliharaan mereka.. Kucing itu disayangi, dibelai dan dimanja.. hohoho dan ada jugak kucing yang disolek mengikut citarasa tuan mereka.. Kali ini aku ingin kongsikan gambar kucing yang ayu memakai rambut palsu yang beraneka warna..

si ayu berambut merah

si ayu berambut merah

aksi menggiurkan

aksi menggiurkan

wargh.. I'm hot.. hahaha

wargh.. I'm hot.. hahaha

badut yang menggoda.. hahaha

badut yang menggoda.. hahaha

hai.. nak berkenalan?

hai.. nak berkenalan?

pose maut

pose maut

topi sama kaler dengan selimut tu

topi sama kaler dengan selimut tu

macam korea artis.. hohoho

macam korea artis.. hohoho

hohoho amacam? menggoda bukan? hahaha kucing ini menjadi mangsa fesyen tuan mereka.. hohoho lembu cisdel pon menggatal gak nak pakai wig ni..

lembu cisdel berambut merah

lembu cisdel berambut merah

Kongsi Artikel

38 Responses to Gambar yang Ayu dan Seksi Memakai Rambut Palsu

  1. Dauspozi says:

    lembu cisdel lg cute daripada kucing2 tu… huhu

  2. chokilala says:

    yang “hai.. nak berkenalan?” tu macam muka ko la topo. haha. lawa juga rambut lembu cisdel, tapi panjang gila sampai ke kaki? tak terpijak ke nanti?

  3. aizuddin says:

    oh rambut kuning..memang hot lah :kiss_ee:

  4. FiSaU says:

    wauuuu wowow… haha sexy šŸ˜€ šŸ˜€ šŸ˜€

  5. paeh says:

    pergh… dye kaler merah siot lembu kau….

  6. atokk says:

    wkakakka layan2 :hmm2_ee:

  7. adrina says:

    hahahaha…comel2 belaka :lol_ee:

  8. Mus says:

    memang hot dan seksi bro..

  9. marki says:

    rambut punk takde ke?? hehe

  10. kahkahkahakahkaahkahkahkah

  11. Azizuan says:

    i loike afro catt!!

  12. ~ ALIEN ~ says:

    sgt2 suka lembu cisdel tu…cute! mcm2 version pun tetap maintain cute… 8)

  13. hayati says:

    grr.. kenapa kucing2 kau ade je kaler arwah kucing aku ni?? grr… geram nye. 8x

  14. winna says:

    terbaek laa. comeyy! :gulp_ee:

  15. MrRollies says:

    ahahha lawka gilerr

  16. mya says:

    aww..sume hot2..haha..cute ah šŸ˜‰

  17. edda says:

    hahhahahaaaaa….. gelak je laaa

  18. Meow says:

    wahaha…mmg kelakar la…

  19. eiyda says:

    lembu tu paling cute dowh./.pakat rambut palsu..hahhaah :tongue_laugh_ee: :tongue_laugh_ee: :tongue_laugh_ee:

  20. serol says:

    macam korea pun ada? hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *