Gambar yang Ayu dan Seksi Memakai Rambut Palsu

Published On 19/04/2010 | By cisdel | Comel

Ramai yang menjadikan kucing sebagai binatang peliharaan mereka.. Kucing itu disayangi, dibelai dan dimanja.. hohoho dan ada jugak kucing yang disolek mengikut citarasa tuan mereka.. Kali ini aku ingin kongsikan gambar kucing yang ayu memakai rambut palsu yang beraneka warna..

si ayu berambut merah

si ayu berambut merah

aksi menggiurkan

aksi menggiurkan

wargh.. I'm hot.. hahaha

wargh.. I'm hot.. hahaha

badut yang menggoda.. hahaha

badut yang menggoda.. hahaha

hai.. nak berkenalan?

hai.. nak berkenalan?

pose maut

pose maut

topi sama kaler dengan selimut tu

topi sama kaler dengan selimut tu

macam korea artis.. hohoho

macam korea artis.. hohoho

hohoho amacam? menggoda bukan? hahaha kucing ini menjadi mangsa fesyen tuan mereka.. hohoho lembu cisdel pon menggatal gak nak pakai wig ni..

lembu cisdel berambut merah

lembu cisdel berambut merah

Kongsi Artikel

38 Responses to Gambar yang Ayu dan Seksi Memakai Rambut Palsu

  1. Liyana says:

    comel sgt sgt sgt sgt T_T

    yg geram dekat rambut pink tu. aww hot betul dgn muka mcm tu

  2. jest says:

    sgt suke entry nih!!!! :embarrassed_ee:

  3. loti says:

    hak..hak..hak..ayu giler….

  4. loti says:

    hak..hak..ayu gilr

  5. farenova says:

    alalalal comel-comel semuanya huhuhuhu 😀

  6. etomyam says:

    hahaha…cute dan geram pulak rasenye 😀

  7. Nabiel says:

    8Ohahahaha~
    seyes comel!cm lady gagap pn ade~:P

  8. efyna says:

    😀
    ni lah namenyer catwalk
    hehe

  9. zik says:

    kesian kucing tuh.. ngeh2.. tuan kucing tuh… paksa rela.. :(

  10. nurain_ct says:

    salam. tak comel langsung…x natural beauty. :hmm2_ee:

  11. sumaiyah md.isa says:

    meaw….

  12. tulip says:

    Heheee…sukanyer tgk kucing yg rambut kaler kuning tu..memang hot beb..i like…^_^

  13. batrisyia izzaty says:

    comel nyer kucing tu hehehe

  14. hud aikara says:

    SERIYESS AKU GELAK BAGAI NAK RAK! COMEL DAN LUCU!

  15. anak-anak…jangan tiru fesyen rambut tu yer…he he he

  16. kiki says:

    comel giler rase cam nak hentam je warghhh!! :snake_ee: x tahan lagi nieh nak kene carik kucing kite peluk die kuat2 😯 tpi x leh kuat2 nanti **** lemas lak die kecian nangis tewok2 sampai bute :rasberry_ee:

  17. aisyah says:

    comel macam kiki :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *