Jika Mr Bean Adalah Orang Lain Bahagian 2

Published On 18/04/2010 | By cisdel | Lawak

Masih ingat dengan post jika Mr Bean menjadi orang lain yang pernah ada di cisdel.com suatu ketika dahulu? hohoho aku berjaya menemui beberapa lagi koleksi gambar berkaitan dengan Mr Bean untuk dijadikan bahagian kedua.. hehehe aku sangat yakin bahagian 2 ini lebih menarik :D…

1) Jika Mr Bean Adalah Edward Cullen

Mr-Bean Edward Cullen

hohoho masih nampak kacak

Hohoho walaupun muka macam Mr. Bean tapi aku rasa dia masih lagi kacak dan akan ada ramai peminat

2) Jika Mr Bean Adalah Shrek

mr bean shrek

gambar ni sangat tak boleh blah

hahaha aku rasa gambar ni paling lwak sekali.. tak dapat aku bayangkan kalau Mr. Bean berlakon jadi Shrek.. hahah

3) Jika Mr. Bean Adalah Red Indian

Mr-Bean- red indian

Mr-Bean- red indian

Macam comel jugak pe Mr. Bean jadi red indian ni.. hohoho

4) Jika Mr Bean Adalah Seorang Makcik Tua

Mr.-Bean trans

ok yang ini agak menakutkan

Hasil tangan orang yang sangat kreatif dan penggunaan photoshop yang melampau.. agak menakutkan jugak gambar ini.. hohoho

5) Jika Mr. Bean Adalah Transgender

Transgender Mr Bean

Transgender Mr Bean

erk.. yang ini pon menakutkan jugak.. Gambaran bila Mr. Bean buat penukaran jantina..

6) Jika Mr. Bean Adalah Chewbacca

mr-bean chewbacca

hahaha susah nak sikat rambut tu..

kepada yang tak tahu, chewbacca adalah watak dari filem Star Wars.. Episod berapa aku tak ingat tapi dia ada dengan Hans Solo.. hohoh

7) Jika Mr. Bean Adalah Seorang Lanun

Mr.bean-Blackbeard

Mr.bean-Blackbeard

Jika sebelum ni gamabr Mr. Bean jadi Jack Sparrow, hoho kali ini dia jadi lanun yang agak menakutkan plak.. Blackbeard Pirate.. hoho

8) Jika Mr. Bean Adalah Potret Mona Lisa

The Mr Bean Lisa

The Mr Bean Lisa

hohoh menarik gambar ni.. yang paling tak boleh blah siap ada teddy kat tepi tu.. hoho mahal weh teddy bear Mr. Bean tu

9) Jika Mr. Bean Adalah Elvis Presley

Mr Bean Elvis

Mr Bean Elvis

jika Mr. Bean adalah Raja Rock n Roll confirm sedap dia nyanyi.. hohoho senang je Mr. bean ni menyanyi..

Lembu cisdel sangat geram dengan teddy milik Mr. Bean tu.. denga senyap-senyap dia meminjam teddy tu buat mainan.. Serius aku perlu carikan lembu cisdel ini teman..

cisdel pinjam teddy

lembu cisdel pinjam teddy

sumber: smashinglist.com

Kongsi Artikel

17 Responses to Jika Mr Bean Adalah Orang Lain Bahagian 2

  1. aizuddin says:

    mr bean jadi shrek paling kacak :embarrassed_ee:

  2. jimah says:

    geram giler ngan lembu cisdel.. ade je.. ahaha.. neway.. keep up da good work!!

  3. paiz says:

    hahahhaa… aku suke mr.bean jad elvis.. smart

  4. fitrihadi says:

    perghh mr bean yang harry porter tu segak a..haha takde la nampak jambu sangat muka dia..arr rambut tu penting 😛

  5. ranting bunga says:

    hahaha..alahai mrbean!tak kesah la jd ape pon..mrbean tetap kelakar…bhahahaha

  6. Mus says:

    huhu..
    menariknya gambar tu..
    semuanya smart..

  7. Piston Pecah says:

    memang sesuai Mr Bean nih nak jadi apa pon..pesen muka dia ngan jek ngan semua tuh….banyak job boleh dapat!

  8. Azizuan says:

    bean sparrow pirate of the karibayam..janggut afro..salute!!

  9. ecar182 says:

    wah!ensem owh mr bean jadi edward!

  10. J.Love says:

    oh suke mr bean lisa dan mr bean presley.
    😀

  11. renaaa says:

    hahahah…jika mr adalah angelina jolie xcube ke

  12. kamarul says:

    hahah..mr.bean jadi pirate tu agak same ngan org yg blakon dlam cite spongebob (patty the pirate)

  13. Rie Rieda says:

    Hehehhe….kelakar tgak muka dia….

  14. aisyah says:

    lawak mr.bean tu hahaha aisyah suka tengok cerita mr.bean 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *