Good Luck Wishes untuk Exam versi lembu cisdel…

Published On 16/04/2010 | By cisdel | Comel

Pada musim-musim peperiksaan ini pasti ramai yang mencari kata-kata semangat dan good luck wishes kan? Di kesempatan ini aku dan lembu cisdel ingin mengucapkan semoga berjaya kepada semua.. tapi tak best la kan sekadar tulisan biasa sahaja.. hehehe terimalah good luck wishes¬† versi lembu cisdel…

Good Luck Wishes for Exam

good luck wishes -pass with flying colours

Pass with flying colours

 

good luck wishes -gambateh

gambateh

Semoga berjaya dalam peperiksaan

study la jangan asik bawak toyol je.. hoho

Cukup la ye rasanya 3 gambar tu kalau tak cukup sila tinggalkan komen atau hubungi kami, nanti kami akan usahakan untuk buat yang lain.. Tetiba jeles plak dengan lembu cisdel.. tak payah susah-susah nak study untuk exam.. Tapi walaupun takde exam rasmi, ujian di di dunia banyak yang perlu dia tempuhi :) Semoga good luck wishes ini semua dapat membantu menaikkan semangat anda

tak payah susah-susah nak study

tak payah susah-susah nak study

Kongsi Artikel

24 Responses to Good Luck Wishes untuk Exam versi lembu cisdel…

  1. nur anis says:

    gambar comel-comel.nak ambik lah. :)

    bersenang lenang nampak lembu cisdel.tolong studykan boleh? :smirk2_ee:

  2. usui says:

    xnmpk gmbr yg dua2 las tuh… wakakak berjaya dengan warna yang terbang.. xD

  3. Pingback: andyhowtt dot dot dot – Tips Hilangkan Rasa Mengantuk | Edisi Musim Exam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *