Lin Yu Chun yang Sehebat Susan Boyle

Published On 10/04/2010 | By cisdel | Menarik

Anda masih ingat akan Susan Boyle? Sensasi Britain Got Talent yang sangat mantap suaranya.. Jika anda minat akan Susan Boyle pasti anda akan terpegun melihat Lin Yu Chun ini. Kononnya lontaran suara dia sangat hebat, tetapi untuk orang yang buta seni seperti aku ini aku rasakan ianya biasa sahaja.. hohoho

Lin Yu Chun nyanyi lagu Whitney Houston “I Will Always Love You”

Lin Yu Chun nyanyi lagu Amazing Grace

macam mana? mantap bukan? hahaha aku suka dia nyanyi lagu I will always love you itu. Tiba-tiba lembu cisdel pon teringin nak menyanyi jugak..

ntah lagu apa yang dia nyanyi

ntah lagu apa yang dia nyanyi

Kongsi Artikel

12 Responses to Lin Yu Chun yang Sehebat Susan Boyle

  1. Azrul says:

    serius best suara dia…. :)

  2. aizuddin says:

    tak pernah nampak pun sebelum ni..tak femes ke?hehe 😯

    • syinrayafa says:

      kalau dah feymes, mesti ramai yg dah buat2 kenal dah budak ni…haha…aku pun xkenal gak..haha..suara best..rambut pun cool gak..hahaha. :snake_ee: :snake_ee:

  3. angel_baik says:

    perghh…. dasat giler suara dia…

    kalau dengar dia nyanyi smbil tutp mata, memang masyuk…

  4. jim says:

    satu je tarikan utama saya dtg menjenguk setiap entry bru kt page ni..
    nk tau ape?

    LEMBU CISDEL tu!! DIE SANGAT CUTE!!!

    saper pun yg wat & design lembu tu,mmg hebat! CUTE2!

  5. eiyda says:

    wow!! amazing!~!!! jatuh ht ngan suare die..perggh…hohho >.<

  6. TMUkmkd says:

    huh nasib baik net slow. tapi aku yakin dia nyanyi best. tapi cizdel tu reti ke nyanyi weh~ :snake_ee:

  7. sasa says:

    wow!
    dia ni lelaki kan..
    apasal suara cam pompuan..
    apapun, mmg mantap beb!
    klu jumpa dia, kim slm and mintak autograph ek..
    hehehe.. 😮

  8. lelaki
    suara mantap macam pompuan
    jarang jumpa vokal camni :grin2_ee:

  9. Amy says:

    satu je tarikan utama saya dtg menjenguk setiap entry bru kt page ni..
    nk tau ape?

    LEMBU CISDEL tu!! DIE SANGAT CUTE!!!

    saper pun yg wat & design lembu tu,mmg hebat! CUTE2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *