Hubungan Pelik dan Terlarang Seekor Kucing

Published On 08/04/2010 | By cisdel | Comel

Ramai yang menjadikan kucing sebagai binatang peliharaan dan rami jugak yang berjaya kantoikan kucing mereka buat projek. Hohoho ok itu tiada kaitan.. Untuk post kali ini aku akan berkongsi tentang hubungan pelik dan terlarang seekor kucing.. Pelik atau tidak anda nilai sendiri ye.. hohoho

kucing dengan tikus

hohoh comel je tikus dengan kucing ni

kucing dan tupai

hubungan yang terhalang..

kucing dengan babi

tinggal serumah bersama.. haish haram ni pegang2..

kucing dengan ular

ular tu macam tak rela je.. nak cabut lari

Kucing dengan burung nuri

comel je burung ni..

kucing dengan monyet

mereka sedang merancang sesuatu yang jahat ni...

kucing dengan cicak

jangan kucing tu termakan cicak sudah.. hohoho

kucing dengan kuda

kucing tu macam dah rela je diperlakukan apa sahaja

kucing dengan hamster

giler besar hamster ni.. geli aku

kucing dengan anjing

anjing tu sedang meluahkan perasaan

kucing dengan rusa

siap piknik dekat taman tu..

kucing dengan gagak

gagak tu datang bersembang...

kucing dengan ayam

kucing tu tumpang reban ayam hohoho

kucing dengan beruang

kucing ni sesat masuk kandang beruang

Hohoho kesimpulannya mungkin kerana kucing ini pandai berkawan sebab tu dia ada banyak kawan dari pelbagai bentuk, rupa dan keturunan.. hohoho lembu cisdel pon nak cari sekor kucing buat teman…

kawan dengan kucing yang paling cool

kawan dengan kucing yang paling cool

sumber: kittenspet

Kongsi Artikel

26 Responses to Hubungan Pelik dan Terlarang Seekor Kucing

  1. neodmarco says:

    laaa..apsal tak gandingkan lembu cisdel dengan garfield.huhu

  2. Dina says:

    cute 🙂

  3. EV says:

    yang anak kucing peluk hamster kiut giler~doremon ngn cisdel!

  4. azizuan says:

    kucing ngan hamster tuh bukan maen sakan lg dia peluk..ragu2 lak aku tgk..tp ngan burung tuh memang cute..sangat jarang kot nak jumpa.. :tongue_rolleye_ee:

  5. eiyda says:

    ahaha kiut jek…lembu der ht kt doremon heh?.wakakka :snake_ee:

  6. diea says:

    comei kucing tu…rindu cing sy!

  7. Meow says:

    cute giler kucing dengan hamster tu….saya suka :lol_ee:

  8. ann says:

    alalalalaalalal.. cute!

  9. aizuddin says:

    banyak gila skandal si kucing ni… :embarrassed_ee:

  10. linny says:

    bukan kah itu guinea pig..? hehe..
    yang dlm wonder pets tuu..
    itu bkn hamster.. tuh sbb die besar sket.. huu

  11. linny says:

    itu guinea pig la.. hehe..
    bukan hamster.. tuh sbb besar..
    die cm linny lam wonder pets tu.. guinea pig..

  12. syin says:

    hahaa…kucing dgn monyet tu ganas…haha..mcm ko kata..tngh rancanga sesuatu.;;;blh gandingkan dlm filem tu.

  13. PowerPuffGirlz says:

    sy suke kucin dan lumbuu..upload la byl lg pic lumbuu

  14. sickchild72 says:

    wuaaaaaaaa doraemon!

  15. nurul dayana mazzani says:

    gilerrrla…punya…la…kute kucing tu ngan hamster….ngan cisdel akku tengak x sesuai….he3x :embarrassed_ee: :rolleyes_ee:

  16. KASHIRIN says:

    BINATANG 2 COMEL2 ! GERAM AQ TGK !!!

  17. KASHIRIN says:

    EEE! COMELNYE KUCING DAN BURUNG 2 . . .

  18. lembu cisdel ptt ganding dgn lipas dalam ogy n cockcroaches tu. hehe

  19. ohcikgu says:

    hoho..comelnya diorang.. 😯

  20. mancai says:

    banyak betul kebel kucing2 nie… jgn buat pasal… huhuhuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *