Lukisan di Cawan Styrofoam yang Cool

Published On 07/04/2010 | By cisdel | Menarik

Memang sudah menjadi kegemaran banyak pihak untuk menconteng dan mempamerkan kreativiti untuk tatapan semua pihak. Kali ini aku ingin berkongsi gambar contengan di cawan styrofoam (ala cawan yang macam polistrin tu) yang sangat cool dan unik.

gambar ini sangat unik

gambar ini sangat unik

berseni giler

berseni giler

tenang je tengok gambar ni

tenang je tengok gambar ni

siap ada warna-warni tu

siap ada warna-warni tu

gamabunta ni? hohoh

gamabunta ni? hohoh

dia buat gunatitik-titik je tu... pergh

dia buat guna titik-titik je tu... pergh

kesian burung tu

kesian burung tu

tak boleh blah muka mamat

tak boleh blah muka mamat

kompleks giler lukisan kat cawan ni

kompleks giler lukisan kat cawan ni

gambar ini sangat dongeng

gambar ini sangat dongeng

gambar ini banyak maksud tersirat

gambar ini banyak maksud tersirat

gelojoh je mamat ni

gelojoh je mamat ni

Macam mana? menarik bukan? jadi tunggu apa lagi? Sila beli banyak banyak cawan sebegini dan juga pen Sharpie untuk mulakan hasil seni anda sama macam apa yang lembu cisdel sedang lakukan sekarang ini..

cubaan melukis di cawan

cubaan melukis di cawan

sumber: wildammo, iambowie

p/s: anda mempunyai idea atau gambar menarik untuk dikongsikan? sila emailkan kepada kami

Kongsi Artikel

20 Responses to Lukisan di Cawan Styrofoam yang Cool

  1. Dauspozi says:

    wakaka… xleh blah lembu cisdel tu… org melukis dia pun nak melukis, btw… cmne ko wat kartun cisdelcow ni?

  2. ejam says:

    atas sekeping kertas pun dh susah nk lukis inikan pula cawan tu…
    sungguh kena sabar dan tenang…
    yg pasti cukup kreatif mereka2 nie…

  3. fatin says:

    kreatif dan cantik..
    beruntung orang yg ade bakat macam ni..
    boleh jadikan koleksi :)

  4. aizuddin says:

    smart2..aku suka org yg berseni ni..hoho :embarrassed_ee:

  5. dr.aku.la says:

    kalau da ada bakat tu,
    kat mana-mana pon jadi je hasil seni diorang. :)

  6. apiih says:

    perrggh..lawa gile,kan best kalau aku ade kreativi melukih cmtu,bukan x pndai melukih,pandai,tpi orang lidi je la..hahahaha :lol_ee: :snake_ee:

  7. TMUkmkd says:

    em macam mana dia lukis ek. aku pernah try lukis dulu. cawan tu terhakis. maybe jenis maker kot. rasanya aku guna tu whiteboard kot

  8. Aujinz says:

    aku suka lembu cidel tue..sangat kiut..hahhahahaha 😀

  9. yash says:

    giler peka dorg yang melukis nie..
    yang besh guna titik2 je.. pehhhh! 😯

  10. azizuan says:

    kalau aku buat, mau 100 rosak dulu baru nak jadi elok..hahahaha

  11. eiyda says:

    kreatip giler…. 😯 😯

  12. ann says:

    hahahaha.. comel lah.. lembu cisdel pun cute!

    teror tu lukis camtu!

  13. EV says:

    semart giler.teringin nak buat camni..

  14. khairil says:

    kalau dah kreatif, lukis kat mana2 pun nampal lawa

  15. sayang amirah says:

    comel gile la lembu cisdel !! selalu tunggu itu lembu !!!

    MOOOOOOOOOO 😮

  16. norrshakor says:

    kreatif giler..cam best je kalo pandai gak lukis cam gitu

  17. akubiomed says:

    Siapa sangka cawan yang murah boleh bertukar menjadi seni yang hebat.

    Ada anak-anak melayu melukis pada kasut canvas cantik juga

  18. riff says:

    lukisan yang sangat berseni.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *