Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Diterbitkan Pada 06/04/2010 | Oleh cisdel | Comel

Bila bercerita tentang pramugari, pasti semua orang memikirkan perkara yang indah sahaja, Ye la bukan mudah nak jadi pramugari, hanya mereka yang terpilih sahaja layak jadi pramugari. Post kali ini adalah post cuci mata juga. Mari melihat pramugari yang cantik dari seluruh dunia.

Pramugari UAE

image007 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

pergh ayu giler

Ayu giler pramugari UAE ni..

Pramugari Jepun

image009 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

manis

Hohoho walaupun makeup nipis je tapis tetap kelihatan manis dan anggun. Teringin aku nak naik Japan Airlines (JAL)  jumpa dia ni..

Pramugari Saudi Arabia

image010 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Saudi Arabia

Kononnya uniform pramugari ni paling mahal.. Sebab banyak pakai kain.. hohoho

Pramugari Malaysia

Dah puas cuci mata dengan gambar pramugari asing? hehehe mari kita tengok pramugari tempatan pulak yang boleh tahan jugak..

1) Pramugari MAS

image011 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Ayu jugak ni

Boleh tahan jugak bukan? dengan berpakaian kebaya ketat memang anggun dan ayu.

2) Pramugari Fireflies

image012 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Fireflies

Ok yang bernama Chloe itu agak cun…

3) Pramugari Air Asia

image013 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Air Asia

Boleh tahan jugak bukan? walaupun yang sorang lagi tu makeup agak over sedikit tapi kira ok la dah cukup baik la cun jugak tu.. Lembu cisdel pon dah semangat je nak naik flight lepas cuci mata tengok post ni tapi malangnya…

cisdel no flight Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

lembu cisdel tak boleh naik kapal terbang

kredit kepada finafedora sebab email gambar-gambar ni..kepada sesiapa yang mahu berkongsi gambar-gambar menarik lagi.. sila emailkan kepada lembu[at]cisdel.com terima kasih icon biggrin Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Kongsi Artikel

60 Responses to Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

  1. paeh berkata

    teringat aku iklan streamyx bluehyppo tak dpt naik flight bila nk balik raya. kah3. kali ini lembu cisdel jadi mgsa….

  2. azizuan berkata

    UAE comel kot..siap lesung pipit..

  3. syinrayafa berkata

    thailand dgn uae mantop…hehehe :embarrassed_ee: :embarrassed_ee:

  4. syahirul berkata

    hahaha.. tak tahan aku tgk pramugari africa.. dah memang yg tu je kot yg lawa2, nak wat camne kan…thailand n rusia nya pramugari mmg superbb! :smirk2_ee:

  5. Dauspozi berkata

    Erk.. rasanya ada yang sanggup cancel tiket pergi South Africa untuk tengok FIFA World Cup tak lepas tengok pramugari ni? hohoho

    =Rasanya xder kot coz xder apa2 kesalahan pon pada pramugari Africa… hehe, kecantikan bukan segalanya…

    Ingat Hijau : Ingat Daus

  6. si hitam manis berkata

    rusia cun siot….

  7. elyaszbha berkata

    scha mana :tongue_rolleye_ee:

  8. syinrayafa berkata

    sokonglah pramugari negara kita…
    belilah barangan buatan malaysia…. :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee:

  9. Captain berkata

    tol2.. aku nk cancel flight aku ke South Africa r.. g nek belon panas jelah kalau gitu.. sape agi yg nk join g tgk World Cup nnt?!;-p

  10. muni berkata

    cisdel!!mke xbleh blah la gf ko 2…haha

  11. masterly02 berkata

    kalau ikut dress,Malaysia (MAS) paling cantik kot..kebaya tu.. :)

  12. Azrul berkata

    wow…berdarah hidung jap… :embarrassed_ee:

  13. EV berkata

    jepun sangat lawa…~

  14. Azizul berkata

    aku cancel aku punya tikek flight. thanks bgtau awal2.

    sapa nk beli tiket final world cup dari aku???

    bacalah latest entry aku: Duit Rokok Masuk Asb

  15. eiyda berkata

    Nama pun Pramugari..mesti la lawo2..cam Model kan..heheh…yang Afroka tuh,,,dah rakyat die cam tu kan..nk wat cam ner..mybe tu yang paling lawo..hehehe….sian lembu ko..wakaka ;)

  16. mie berkata

    pramugari afrika???
    sama je dgn pramugari carribean airlines…
    xtahan gue bila nak gi trinidad hari tu…
    mungkin itu dh dianggap meletop…

  17. khairil berkata

    style giler baju pramugari thailand, macam nak pegi pertunjukkan catwalk =P

  18. Scromix berkata

    russia pnya leh wat aku terpesona. h0h0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>