Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Published On 06/04/2010 | By cisdel | Comel

Bila bercerita tentang pramugari, pasti semua orang memikirkan perkara yang indah sahaja, Ye la bukan mudah nak jadi pramugari, hanya mereka yang terpilih sahaja layak jadi pramugari. Post kali ini adalah post cuci mata juga. Mari melihat pramugari yang cantik dari seluruh dunia.

Pramugari UAE

image007 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

pergh ayu giler

Ayu giler pramugari UAE ni..

Pramugari Jepun

image009 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

manis

Hohoho walaupun makeup nipis je tapis tetap kelihatan manis dan anggun. Teringin aku nak naik Japan Airlines (JAL)  jumpa dia ni..

Pramugari Saudi Arabia

image010 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Saudi Arabia

Kononnya uniform pramugari ni paling mahal.. Sebab banyak pakai kain.. hohoho

Pramugari Malaysia

Dah puas cuci mata dengan gambar pramugari asing? hehehe mari kita tengok pramugari tempatan pulak yang boleh tahan jugak..

1) Pramugari MAS

image011 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Ayu jugak ni

Boleh tahan jugak bukan? dengan berpakaian kebaya ketat memang anggun dan ayu.

2) Pramugari Fireflies

image012 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Fireflies

Ok yang bernama Chloe itu agak cun…

3) Pramugari Air Asia

image013 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Air Asia

Boleh tahan jugak bukan? walaupun yang sorang lagi tu makeup agak over sedikit tapi kira ok la dah cukup baik la cun jugak tu.. Lembu cisdel pon dah semangat je nak naik flight lepas cuci mata tengok post ni tapi malangnya…

cisdel no flight Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

lembu cisdel tak boleh naik kapal terbang

kredit kepada finafedora sebab email gambar-gambar ni..kepada sesiapa yang mahu berkongsi gambar-gambar menarik lagi.. sila emailkan kepada lembu[at]cisdel.com terima kasih icon biggrin Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Kongsi Artikel

60 Responses to Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

  1. paeh says:

    teringat aku iklan streamyx bluehyppo tak dpt naik flight bila nk balik raya. kah3. kali ini lembu cisdel jadi mgsa….

  2. azizuan says:

    UAE comel kot..siap lesung pipit..

  3. syinrayafa says:

    thailand dgn uae mantop…hehehe :embarrassed_ee: :embarrassed_ee:

  4. syahirul says:

    hahaha.. tak tahan aku tgk pramugari africa.. dah memang yg tu je kot yg lawa2, nak wat camne kan…thailand n rusia nya pramugari mmg superbb! :smirk2_ee:

  5. Dauspozi says:

    Erk.. rasanya ada yang sanggup cancel tiket pergi South Africa untuk tengok FIFA World Cup tak lepas tengok pramugari ni? hohoho

    =Rasanya xder kot coz xder apa2 kesalahan pon pada pramugari Africa… hehe, kecantikan bukan segalanya…

    Ingat Hijau : Ingat Daus

  6. si hitam manis says:

    rusia cun siot….

  7. elyaszbha says:

    scha mana :tongue_rolleye_ee:

  8. syinrayafa says:

    sokonglah pramugari negara kita…
    belilah barangan buatan malaysia…. :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee:

  9. Captain says:

    tol2.. aku nk cancel flight aku ke South Africa r.. g nek belon panas jelah kalau gitu.. sape agi yg nk join g tgk World Cup nnt?!;-p

  10. muni says:

    cisdel!!mke xbleh blah la gf ko 2…haha

  11. masterly02 says:

    kalau ikut dress,Malaysia (MAS) paling cantik kot..kebaya tu.. :)

  12. Azrul says:

    wow…berdarah hidung jap… :embarrassed_ee:

  13. EV says:

    jepun sangat lawa…~

  14. Azizul says:

    aku cancel aku punya tikek flight. thanks bgtau awal2.

    sapa nk beli tiket final world cup dari aku???

    bacalah latest entry aku: Duit Rokok Masuk Asb

  15. eiyda says:

    Nama pun Pramugari..mesti la lawo2..cam Model kan..heheh…yang Afroka tuh,,,dah rakyat die cam tu kan..nk wat cam ner..mybe tu yang paling lawo..hehehe….sian lembu ko..wakaka ;)

  16. mie says:

    pramugari afrika???
    sama je dgn pramugari carribean airlines…
    xtahan gue bila nak gi trinidad hari tu…
    mungkin itu dh dianggap meletop…

  17. khairil says:

    style giler baju pramugari thailand, macam nak pegi pertunjukkan catwalk =P

  18. Scromix says:

    russia pnya leh wat aku terpesona. h0h0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>