Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Diterbitkan Pada 06/04/2010 | Oleh cisdel | Comel

Bila bercerita tentang pramugari, pasti semua orang memikirkan perkara yang indah sahaja, Ye la bukan mudah nak jadi pramugari, hanya mereka yang terpilih sahaja layak jadi pramugari. Post kali ini adalah post cuci mata juga. Mari melihat pramugari yang cantik dari seluruh dunia.

Pramugari UAE

image007 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

pergh ayu giler

Ayu giler pramugari UAE ni..

Pramugari Jepun

image009 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

manis

Hohoho walaupun makeup nipis je tapis tetap kelihatan manis dan anggun. Teringin aku nak naik Japan Airlines (JAL)  jumpa dia ni..

Pramugari Saudi Arabia

image010 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Saudi Arabia

Kononnya uniform pramugari ni paling mahal.. Sebab banyak pakai kain.. hohoho

Pramugari Malaysia

Dah puas cuci mata dengan gambar pramugari asing? hehehe mari kita tengok pramugari tempatan pulak yang boleh tahan jugak..

1) Pramugari MAS

image011 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Ayu jugak ni

Boleh tahan jugak bukan? dengan berpakaian kebaya ketat memang anggun dan ayu.

2) Pramugari Fireflies

image012 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Fireflies

Ok yang bernama Chloe itu agak cun…

3) Pramugari Air Asia

image013 Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Pramugari Air Asia

Boleh tahan jugak bukan? walaupun yang sorang lagi tu makeup agak over sedikit tapi kira ok la dah cukup baik la cun jugak tu.. Lembu cisdel pon dah semangat je nak naik flight lepas cuci mata tengok post ni tapi malangnya…

cisdel no flight Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

lembu cisdel tak boleh naik kapal terbang

kredit kepada finafedora sebab email gambar-gambar ni..kepada sesiapa yang mahu berkongsi gambar-gambar menarik lagi.. sila emailkan kepada lembu[at]cisdel.com terima kasih icon biggrin Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

Kongsi Artikel

60 Responses to Gambar Pramugari yang Cantik Dari Seluruh Dunia

  1. fatyn nadiah berkata

    aq nh da lme…ngidam np jd prmgri,,jd prmgri mas n airasia pom key gk..

  2. Mr Mantra berkata

    Apsal Malaysia punya macam berumur je?
    Tak jadilah naik flight :p

  3. Faris berkata

    Wow! Sungguh cantik, seksi, anggun, ayu &cun giler siot!!! kalau aku dapat awek macam ni takkan tu lepas buat selamanya…Dapat naik flight ni aku nak ngorat terus…jiwa ku dah tak tahan lagi…huhuhu.. :)

  4. kamarul berkata

    yang jepun 2..cantik n comel nye..ishk2.. :D

  5. aisyah berkata

    cantik la pulak hahaha :lol_ee:

    • tidak sedarkah kamu wahai kaum muslimin sekalian…sanggup mereka kata: UAE:”Kononnya uniform pramugari ni paling mahal.. Sebab banyak pakai kain.. hohoho”….PERHATIAN: ini suatu penghinaan terhadap agama islam kami mambantah sekeras2nya…

  6. uthbah berkata

    saya suka pakaian yang menutup keseluruhan tubuh kecuali muka dan tangan bagi wanita…kerana ia melambangkan moraliti yang tinggi dan memelihara maruah wanita…fikir2kanlah wahai manusia yang mmpunyai aqal yang waras…binatang shj yang tak berpakaian klu binatang berpakaian pun..hanya pada bulunya shj…jangan jatuhkan martabat manusia sebagai makhluk yang sangat mulia di dunia…

  7. Fyfy Liew berkata

    singapore punya tak ada?

  8. Oh! budu berkata

    patut tukar pramugari tempatan ni.. hehe (jahat gila) :D

  9. Ikhtiar Shah berkata

    aisehh cun pulak dyeorg ni..lembu un nak naik flight juga ker..haha

  10. nur sabrina berkata

    best nye klau jdi pramugari nie kan

  11. arfan berkata

    kalau aja cewek-ku salah satu dari pramugari itu ya,, he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>