Sand Animation – oleh Kseniya Simonova

Published On 05/04/2010 | By cisdel | Menarik

Apa yang bakal anda saksikan selepas ini adalah sesuatu yang sangat menakjubkan. serius tak tipu.. Kseniya Simonova adalah pemenang Ukraine Got Talent 2009 dan dia memenangi pertandingan berkenaan bukan dengan bakat nyanyian atau lakonan, tetapi sesuatu yang lebih menakjubkan lagi.. tak percaya sila tonton video berikut:

tak cukup mengagumkan anda? jangan risau, ada 2 lagi video

dan yang bawah ini pula adalah persembahan pada saat beliau memenangi Ukraine Got Talent 2009


hohoh ianya lebih menarik daripada Anugerah Bintang Popular (ABPBH) bukan? hahaha lembu cisdel sedang cuba membuat sand animation, mana la tau kot nanti dia boleh menang anugerah lembu got talent plak boleh jadi popular.

mari membuat animasi pasir

mari membuat animasi pasir

Kongsi Artikel

12 Responses to Sand Animation – oleh Kseniya Simonova

  1. Scromix says:

    kreativiti tnggi la die.h0h0

  2. finafedora says:

    finafedora likes this!

  3. Mr.Bintang says:

    😯 wooooooo…

    aku dulu pernah buat gak.. bukan kat pasir… tp kat tingkap kaca masa embun pagi.. x pun kat tingkap bas masa otw nak g kolej dulu.. x pun kat tingkap teksi bapak aku.. hahaha..

  4. EV says:

    ho cisdel ~ Lembu cute maen pasir!

  5. Dr House says:

    Power2. Main tabur2 pasir je boleh jadi karya seni.

  6. beliamuda says:

    bukan mudah nak tabur2 pasir. seni wayang pasir la ni kan? 😛

  7. imran says:

    Memang kreatif la mereka ni. Agaknya masa kecik dulu memang kerja mereka main pasir kat depan rumah. 😀

  8. rashid says:

    wow…nak buat ni kena felling lebih…!!

  9. hBz says:

    o0o.. abstral! nice

  10. Pingback: Pemenang Britain's Got Talent 2010 yang Sangat Berbakat: Spellbound | cisdel.com

  11. InGkLaTe says:

    ni agaknya mak dia xmarah kot dia main pasir masa kecik2 dulu…hehe 😀

Leave a Reply to rashid Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *