Aktiviti Stormtrooper Semasa Cuti

Published On 04/04/2010 | By cisdel | Lawak

Kepada peminat Star Wars pasti akan mengenali siapa itu Stormtrooper. Kepada yang tak kenal tu buat-buat kenal je. Memandangkan sekarang ni tiada pengambaran Star Wars, Stormtrooper ini dah takde kerja. Jadi sila saksikan apa aktiviti Stormtroopers ini.. hoho

bermain-main dengan gajah

bermain-main dengan gajah

taming a yoshi

taming a yoshi

gmailing luke skywalker

gmailing luke skywalker

menghapuskan selsema babi H1N1

menghapuskan selsema babi H1N1

fishing in the toilets

fishing in the toilets

memanjat set drum

memanjat set drum

main sepit-sepit kepala

main sepit-sepit kepala

main masuk-masuk kepala dalam botol

main masuk-masuk kepala dalam botol

memusnahkan istana pasir

memusnahkan istana pasir

sibuk main bubble wrap

sibuk main bubble wrap

menikmati permandangan tepi pantai

menikmati permandangan tepi pantai

serangan pikachu gergasi

serangan pikachu gergasi

abseiling

abseiling

Hahaha menarik tak aktiviti stormtrooper waktu lapang ini? hehehe lepas dah bosan dia pon datang melawat lembu cisdeluntuk dijadikan mangsa…

cisdel + stormtrooper

cisdel + stormtrooper

sumber: graffart

Kongsi Artikel

22 Responses to Aktiviti Stormtrooper Semasa Cuti

  1. MyZa says:

    😀 😀 😀

  2. EV says:

    kiut gile..tingin nk snap camni

  3. zaryl says:

    haha.. sempoi..
    ko xde figura yg cun ke topo leh guna dslr ko amik macro…
    err… ko ada lens macro?
    kalau ada cun woo.. 😉

    • admin says:

      macro tarak.. tapi ko ingat aku pernah amek gambar rusuhan menantang dragon ball the movie dulu? hohoo

      • zaryl says:

        haha.. ingat ingat…
        tp klau ko angkat seketul macro lg best.
        tp klau figura ko detail la.. klau tak nmpak ‘plastik’

        aku pn ttiba dtg idea nih.. layan macro la esok haha

      • admin says:

        mula2 aku was2 nak post ke tak gamabr2 ni.. hahaha confirm ada yg amek buat idea menembak hoho ko tunggu aku ada figura lembu cisdel nanti.. hehehe

  4. Akmar Anuar says:

    comel glerrrrrrrr!!!!

    akmar pon ske star wars tapi tak sangka lak stormtroopers ni sangat2 open-minded orangnye…(sebab tak terikat dan tak takut pada darth vader, muahahaha)

    😛

  5. azizuan says:

    baik punya..haha..tuh seb baek darth vader tak join..kalau tak, lagi menjadi-jadi la perangai 2 ekor tuh

  6. eiyda says:

    kiut!!

  7. Mr.Z says:

    Haha, lawak2 punya gambar.
    main sepit2 tak boleh blah tu..kreatif betul 😀

  8. aizuddin says:

    kire ok lah tak buang masa..ada jugak benda berpekdah dyorang wat..lembu cisdel tu..asyik lepak je aku tengok..haha :zip_ee:

  9. yash says:

    kah3 lawak dowh! :snake_ee:

  10. Azrul says:

    asyik berperang je, diorang nak rest gak skali skla :)

    hehe..nice one

  11. stereo says:

    bodo punye stormtrooper..
    hahaha!

    tadek keje…

  12. imran says:

    haha… Memang lawak tengok gambar stormtrooper menghapuskan H1N1 😛

  13. hayati says:

    haha topo. comel gileerr siottt.. aku suke!

  14. syinrayafa says:

    goreng pun sodap ikan yg dipancing tu…hahahaha…

  15. best….

    lagi… lagi…

  16. sasa says:

    hehe..
    lwak tul..
    yg paling best gmailing Luke skywalker..
    huahuahua.. :snake_ee:

  17. Hahaha.. benar2x kreatif.. bisa dibuat macam tu si stormtrooper 😀

  18. haha stormtrooper ni cool gile. lembu cisdel pon diajaknye skali 8P

  19. YOU says:

    COMEL + MANTAP! ;D

    Ntah bila aku dapat jumpa stormtrooper lagi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *