Gambar Buih Meletup Dalam Mode Super Slow Motion

Published On 29/03/2010 | By cisdel | Menarik

Aku sangat suka main buih sabun. Kalau tak percaya boleh tanya rakan-rakan di matrix dulu. Rasa macam tenang je masa nak blow bubbles tu. Untuk post kali ini kita tengok gambar yang sangat menakjubkan proses letupan buih dalam mode super slow motion.

bubble before burst

gambar buih yang belum meletup

cucuk buih

gatal tangan pi cucuk buih yang cantik tu

proses letupan bermula

proses letupan bermula

letupan semakin mengganas

letupan semakin mengganas

tamat la riwayat sebuah bubble

tamat la riwayat sebuah bubble yang cantik..

Hohoho walaupun post ini ringkas, tetapi aku sangat suka tengok buih ni.. hehehe lembu cisdel pon suka gak main buih sabun beb. Buih sabun ye.. bukan parti buih yang liar tu.. hohoh

cisdel blowing bubbles

lembu cisdel bermain buih sabun

sumber: dailymail.co.uk

Kongsi Artikel

27 Responses to Gambar Buih Meletup Dalam Mode Super Slow Motion

  1. fatin says:

    menakjubkan..cantik sgt 8)

  2. ejam says:

    main buih sabun xper…jgn main sabun, tak elok tu, babap kang…hehe

  3. Zala Wajik says:

    Subhanallah πŸ™‚ Dulu aku selalu main buih-buih, sampai kena marah dengan ayah aku sebab habiskan duit beli buih-buih seringgit. hahaha

  4. DINA says:

    Suke jgk buih2 ni.. πŸ™‚

  5. Dr House says:

    Teringat masa kecik2 dulu selalu main buih sabun bila mandi kat taliair kat kg. Those day are gone now.

  6. yash says:

    hahhahhaha cantik plak tgk time belon tu baru nak pecah..
    pehh! dasat giler lembu cisdel ko buat belon sabun ha3 x dek sapa leh buat tuh! :snake_ee:

  7. nabil says:

    wau…power giler camera dia.. 8P

  8. EV says:

    semart seyh~

  9. Azrul says:

    fuhh…tak terucap dengan kata-kata melihat buih tu meletup πŸ™‚

  10. azizuan says:

    cam astro discovery, time wrap..everything in slow motion

  11. beliamuda says:

    macam ni rupanya kalau buih meletup… πŸ˜›

  12. hazzy says:

    cisdel main buih sorang2 eh

  13. FCUKZBLOG says:

    wow cantiklah bubble tu.bermain bubble ni dah di jadikan oleh orang sebagai seni dan ada pula tempat untuk mengajarnya.mereka yang mahir dalam seni bermain buble digelar bubblelogist,he he he.

  14. joe budu says:

    ngerinye..x sanggup aku tengok buih diletupkan.. :gulp_ee:

  15. MrRollies says:

    nice gilerr :snake_ee:

  16. stormz says:

    waa!!cun gile gmba buih br nk mletup tu.

    lembu cisdel pn nk main gak ke?mula2 tgk xperasan ade buih cisdel kt situ

  17. shafiq says:

    skarang dah cangih . main buih pon pakai pistol

  18. syin says:

    mantop…!!! jgn lupa ye kawan2…lakukannya dirumah sebagai eksperimen…. πŸ˜€ πŸ˜€

  19. Amir says:

    smart gambar ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *