Gambar Buih Meletup Dalam Mode Super Slow Motion

Published On 29/03/2010 | By cisdel | Menarik

Aku sangat suka main buih sabun. Kalau tak percaya boleh tanya rakan-rakan di matrix dulu. Rasa macam tenang je masa nak blow bubbles tu. Untuk post kali ini kita tengok gambar yang sangat menakjubkan proses letupan buih dalam mode super slow motion.

bubble before burst

gambar buih yang belum meletup

cucuk buih

gatal tangan pi cucuk buih yang cantik tu

proses letupan bermula

proses letupan bermula

letupan semakin mengganas

letupan semakin mengganas

tamat la riwayat sebuah bubble

tamat la riwayat sebuah bubble yang cantik..

Hohoho walaupun post ini ringkas, tetapi aku sangat suka tengok buih ni.. hehehe lembu cisdel pon suka gak main buih sabun beb. Buih sabun ye.. bukan parti buih yang liar tu.. hohoh

cisdel blowing bubbles

lembu cisdel bermain buih sabun

sumber: dailymail.co.uk

Kongsi Artikel

27 Responses to Gambar Buih Meletup Dalam Mode Super Slow Motion

  1. imran says:

    Dahsyat gambar! Ingatkan bro yang amik gambar tu. 😉

  2. yonna says:

    gile ah! sabun apa lembu ko pakai? tiup je jadi bentuk dia! hahaha

  3. Ummi says:

    wahh..cantiknya bubble!
    ni guna kamera ape ea??

    suke3!!

  4. iEra NaDiRa says:

    MasyaAllah.. wow!

    Tak penah terpikir pun pasal proses buih meletup. Cun la.. 8)

  5. Nizam says:

    memang menarik gambar ni…unik…susah nak tengok macam ni.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *