Kasut yang Lawak dan Unik

Diterbitkan Pada 27/03/2010 | Oleh cisdel | Lawak

Semua orang pasti memiliki koleksi kasut yang banyak terutamanya para gadis. Kasut untuk pergi kuliah,untuk pergi makan, untuk siram bunga, untuk pergi bilik air, semuanya diasingkan. Berikut adalah beberapa koleksi kasut yang unik dan kelakar yang mungkin anda pon tak berani nak pakai.

01 funny shoes Kasut yang Lawak dan Unik

sirius aku geli nak pakai kasut ikan ni..

Top strange shoes Kasut yang Lawak dan Unik

kasut ini pelik tapi unik

shoes1as7 Kasut yang Lawak dan Unik

ok la daripada tak pakai kasut langsung. mampu tak nak tampung berat lembu cisdel?

Shoes Kasut yang Lawak dan Unik

Kasut ini sangat ganas dan cool

recycled pcb shoes 1 dIWo3 22974 Kasut yang Lawak dan Unik

kasut recycle daripada papan litar

imagesweird 2dshoes 2d7 Kasut yang Lawak dan Unik

kasut alam sekitar

funny ladies shoes giraffe skin with heals1 Kasut yang Lawak dan Unik

kasut ini diperbuat daripada kulit zirafah

funny+shoes1249144415 Kasut yang Lawak dan Unik

ini kasut yang paling tak boleh blah

603 new shoes model Kasut yang Lawak dan Unik

kasut pelik ini untuk perempuan..

corocodile or alligator converse funny shoes1 Kasut yang Lawak dan Unik

aku rasa kasut ini photoshop je rasanya la

Bread Shoes 1 Kasut yang Lawak dan Unik

Kasut ini boleh dimakan.. serius

boxing shoes Kasut yang Lawak dan Unik

khas untuk peninju

4b012f99ddc3d Kasut yang Lawak dan Unik

kasut ini paling ganas.. bling-bling + geek

Hohoho rasanya kasut mana menjadi idaman hati korang? atau mungkin korang lebih gemar akan kasut cisdel? hehehe

cisdel shoes Kasut yang Lawak dan Unik

kasut jenama cisdel

sumber: google, techfemina, funny-potato

Kongsi Artikel

22 Responses to Kasut yang Lawak dan Unik

  1. Azrul berkata

    wallawei…sangat cool kasut yang beroda tu

  2. MrRollies berkata

    kasut ikan tu cambest je haha

  3. Zala Wajik berkata

    yuks, kasut ikan? :sick_ee:

  4. EV berkata

    cisdel!!hehe…rela pakai kasut biase

  5. elyaszbha berkata

    kasut warna hijau no 2 mang unik..
    ntah leh pakai ke tak.. :snake_ee:

  6. paeh berkata

    Kasut ini sangat ganas dan cool nampak stylo. boleh pergi laju… zasss

  7. eiyda berkata

    kasut lembu tu sgt lah cute..hahhaah :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee:

  8. misscomot berkata

    haha.dlm byk2 tuh..
    kasut jenama cisdel plg comel!!!

    comel la!!! :tongue_rolleye_ee:

  9. ice berkata

    kasut tinju bes ~ ! jaLan2 sambil sepak orang :P

  10. yash berkata

    ha3 yang ikan tuh betol2 ikan ke apa? hu3 goreng pown sodap.. :lol_ee:

  11. yonna berkata

    gila ah semua kasut2 tu haha.sumpah tak lalu aku nak pakai T__T

  12. rashid berkata

    kasut yang berbulu kaki tu…haha, bulu panjang tu…haha

  13. sasa berkata

    euw!!
    geli giler tgk kasut kaki lelaki tu!! :shock_ee:

  14. kiel berkata

    :snake_ee:hahahaha

  15. w@ni berkata

    cam best je kasut pelik tuh 8O

  16. durian runtuh berkata

    geli yg kasut bentuk kaki tu..yuckkk

  17. lala berkata

    koleksi ni menarik juga

  18. aisyah berkata

    geli aku nak pakai :rolleyes_ee:

  19. nazri berkata

    mne ble dpt kasut kaki tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>