Jam Loceng yang Sangat Cool Tapi Annoying

Published On 27/03/2010 | By cisdel | Gajet & Teknologi

Post ini perlu dibaca dengan teliti untuk mengetahui kenapa jam loceng ini semua annoying. Jam loceng merupakan antara medium pengajut subuh yang sangat efektif. Berikut adalah beberapa jenis jam loceng yang sangat cool tapi annoying.

1) Flying Alarm Clock

jam loceng boleh terbang

jam loceng boleh terbang

Sila jangan salah anggap bukan jam loceng ini yang boleh terbang tetapi pemaling yang dekat atas tu yang boleh terbang. Kenapa dia annoying? hehehe sebab kalau nak matikan jam loceng ini anda perlu letakkan semula pemaling yang terbang bila jam itu berbunyi. sumber

2) Darth Vader Alarm Clock

jam loceng bentuk darth vader

jam loceng bentuk darth vader

Peminat Star Wars pasti sukakan jam loceng ini ianya sangat cool. Kenapa dia annoying? haha ntahlah jam ini terkecuali kot.. šŸ˜€ sumber

3) Dynamite Alarm Clock

jam loceng berbetuk dinamit

jam loceng berbetuk dinamit

Jam ini bukan sahaja berbentuk dynamite, tetapi untuk mematikan jam loceng ini, anda perlu mencabut wayar yang betul. Jika salah cabut jam ini akan berbunyi lebih kuat. Annoying sungguh bukan? hohoo sumber

4) Puzzle Alarm Clock

jam loceng puzzle

jam loceng puzzle

puzzle alarm clock

puzzle alarm clock

Walaupun terdapat 2 jam yang berbeza, tetapi fungsi dan cara untuk annoying juga sama. Untuk mematikan jam ini, anda perlu selesaikan puzzle yang terdapat di situ. sumber

5) Laser Tag Alarm Clock

jam loceng dengan laser

jam loceng dengan laser

Jam loceng ini agak maju dan annoying. Untuk mematikan jam ini, anda perlu memancarkan laser tepat pada sasarannya. Sangat sukar bagi mereka yang mamai di pagi hari. sumber

6) Discovery Alarm Clock

jam loceng istimewa

jam loceng istimewa

Ianya kelihatan seperti jam loceng biasa, tapi percayalah ianya tidak. Jam ini bukan sahaja boleh mengejutkan anda di pagi hari, tetapi ia dapat memancarkan imej galactic di siling anda. Pilih sahaja gambar bulan, bintang atau venus. sumber

7) Clocky

jam yang paling annoying

jam yang paling annoying

Jam ini kelihatan seperti comel dan catik dengan beraneka warna. Tetapi percayalah, inilah jam yang paling annoying sekali. Apabila telah tiba waktunya, jam ini akan melarikan diri dengan bantuan roda yang ada padanya. Untuk mematikannya anda perlu kejar jam ini. Pakej lengkap bangun pagi dan terus senaman. sumber

Seperti biasa, di bawah ini adalah jam loceng versi cisdel yang sangat annoying dan comel. hahaha ia bukan sahaja boleh berbunyi malah boleh berlari, terbang, berbunyi lebih kuat kalau salah matikan malah mungkin ia juga akan makan selimut anda. Mungkin la..

jam yang paling annoying

jam yang paling annoying

Kongsi Artikel

25 Responses to Jam Loceng yang Sangat Cool Tapi Annoying

  1. ejam says:

    terima kasih ler kalau ada org nk bg jam2 spt diatas…
    cukup ler sekadar jam loceng henset, tu pun dh cukup annoying dah…hehe

    *nasib baik lembu cisdel tak beyak bila bunyi, kalu tak kompom….

  2. Beyta says:

    Cool! aku inat gile jam yang bom tu… šŸ˜€

  3. TMUkmkd says:

    aku semleh je si cizdel tu

  4. Piratz says:

    kat mane plak ade jual jam lombu cisdel tue.. haha

  5. fatin says:

    jam2 ni sangat bagus untuk orang yang susah bangun tidur..
    atau tidur balik lepas jam loceng biasa berbunyi..
    terus segar je mata dgn menggunakan jam2 di atas :lol_ee:

  6. Frantz-Senpai says:

    walau camne keadaan skalipun, lembu cisdel tuh mesti wujud!.. huh

  7. cik mun says:

    wah interesting, terbaik buat hadiah tuk org yg malas bangun pagi ni. Nk clocky ngan discovery. šŸ™‚

  8. fina fento says:

    jam yang bawah tu jugak yg menarik hati :tongue_laugh_ee:

  9. EV says:

    rela beli jam loceng biase -.-‘

  10. luthtextile says:

    hohohooho :embarrassed_ee: :embarrassed_ee:
    xleh blah.. cisdel

  11. MrRollies says:

    panjangnyer muncong lembu cisdel šŸ˜›

  12. Mr Kamikaze says:

    bagus gak klu ada jam cam nie…kompom terpaksa bgun utk matikan jam loceng..hehehe

  13. Johari says:

    Best…kelakar dan bagus

  14. elyaszbha says:

    cun lah, gua nak jam bom tuh :snake_ee:

  15. paeh says:

    lembu cisdel akang mooo~ selagi tak dapat makanan… kalau tak bagi. dia akan berak… kena bangun juga untuk cuci tahinyaaa….

  16. eiyda says:

    comel2…huhu..jam lembu tu…cam ner nk diamkn die eyh?..ehhe..anno betul haha šŸ˜‰ šŸ˜‰

  17. yonna says:

    pergh.mmg annoying tahap giga lah jam2 yang ki senaraikan tu hahaha. lagi2 yang last tu. siap kena kejar2 jam tu. mmg aku kasi hancur je kalau aku guna pun hahaha

  18. sasa says:

    bagus giler..
    klu sy, sy nak yg jam boleh lari tu..
    all in one! šŸ˜›

  19. fareast says:

    hak3.. sesui jam2 nie sesuai sesangat tok org2 susah bangung pagi.. :lol_ee: :lol_ee: :lol_ee:

  20. sOUza says:

    mne nk cri jam annoying ni sume??
    ak da la ssh nk bgn pg..haha :snake_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *