Gambar Ulat yang Geli, Menakutkan dan Comel

Published On 21/03/2010 | By cisdel | Alam, Comel

Hehehe kepada sesiapa yang geli tengok ulat atau takut tengok ulat sangat digalakkan untuk teruskan membaca post ini. Nescaya anda akan melihat ulat-ulat berkenaan dari sudut pandang yang berbeza hohoho. Kepada yang tidak geli langsung anda sangat dialu-alukan untuk teruskan membaca. Lepas ini confirm anda akan takut tengok ulat.. hahaha

alien face insect

hoho muka ulat ini macam alien

digimon insect

hoho ulat ni macam rupa digimon je..

nerd insect

ulat muka nerd je hoho

fierce insect

hoho ulat ni nampak ganas..

weird insect

ulat ni serius pelik je rupa dia..

horny insect

ulat berduri

scary insect

ulat yang menakutkan

funny insect

ulat ni ada rupa macam petola.. haha

robot insect

ulat ni macam rupa robot je.. hoho

cool insect

ulat ni nampak macam cantik je..

beautiful insect

serius aku rasa ulat ni cantik

weird insect 2

ulat ni macam semacam je..

man eating insect

wargh!!! makan budak. haha

weird and scary insect

ok ulat ni pelik + menggelikan + menakutkan

fat insect

hohoho gemuk giler ulat ni

Aku agak terkilan sebab tak tau nama ulat-ulat ni semua tapi rasanya majoriti ni semua ulat beluncas, rasanyalah.. hohoho lepas ini sila berhati-hati bila anda nak memijak ulat-ulat ini. Wahahaha terbayang muka mereka yang menakutkan ni nanti..

lembu cisdel kacukan ulat

lembu cisdel kacukan ulat

sumber: visboo.com

Kongsi Artikel

23 Responses to Gambar Ulat yang Geli, Menakutkan dan Comel

  1. zuLfa says:

    siyes uLat yg first tu comeY~
    cam nak beLa jek,huhuk~

  2. Zala Wajik says:

    gambar last sekali tu nama saintifik dia apa?
    aku rancang nak tangkap lepas tu bela. hahahaha XD

    ppsstt: geli gelaman aku tengok.

  3. afiq says:

    x geli pon… :hmm2_ee:

  4. fatin says:

    macam2 jenis ulat ada :)
    paling comel lembu cisdel kacukan ulat 😛

  5. Anarm says:

    yekkk :shuteye_ee:

  6. eiyda says:

    eeeeuuuu…geli2..
    tp yg kacukan lembu tu cute..wakakka…keretip giler ko kan..ahhaa =p :tongue_wink_ee: :tongue_wink_ee:

  7. hayati says:

    gila ar.. mana kau dapat source ni semua topo? mesti nuffang ko kaya kan? 😛

    • admin says:

      blog ni mana ada hasil lagi beb.. baru sangat ni..

      • hayati says:

        oh lupa.. tapi blog lama ko mesti banyak gak kan? ahaha bagi petua skit ;p

      • admin says:

        nak petua? erk… belajar rajin2 kot.. :lol_ee: hahaha carik aku kat UTeM>> kat library ke.. kat pusat komputer ke.. kat mana2 yg ada internet nnt aku bagi petua.. hahaha

  8. yash says:

    pehhh!! geli bai tgkkk! T__T tapi ase nya ulat2 nie kalo kita tgk pown x kan nmpak muka dia mcm kat gambar2 nie kan? hahhahhaa.. so kalo ternmpak pown mungkin x takowt x geli.. tapi kalo tgk gambar camne geli rrr! :snake_ee:

  9. Ieda says:

    :) comey nye..

  10. edda says:

    hohohohhooo.. cute giler ulat2 nieh… :ohh_ee:

  11. adrina says:

    aku nak sarankan realiti program macam explore race ke, survivor ke….makan ulat2 cenggini..wahahaha..asik2 ulat cam ulat sampah tu jewk yang dowang kene makan.. =P

  12. fina fento says:

    terpaksa menahan kegelian depan laptop sambil tgk gambar sampai abes :ohoh_ee:..nasib baik ada gambar yang menenangkan kat bawah sekali :embarrassed_ee:

  13. azizuan says:

    ngeri dow tgk macro photo insect neh..hishh

  14. sasa says:

    eeee…
    ulat yg ke-7 tu cam predator jew..
    takut!!! o(-o-)p

  15. missSenget says:

    tgk ulat2 ni cm terbayang raksase2 kt dlm citer maskman..power rangers..ultrman…T__T…smgt nk blawan mbuak2.. :snake_ee:

  16. Pingback: Gambar Labah-labah yang Geli dan Menakutkan tapi Comel | cisdel.com

  17. cumel says:

    nape ulat tu nampak pelik haa…geli tengok ular tu rasa cam ada kat belakang badan je

  18. secret says:

    …geli tul ak tgk 2 muka n bdn ulat 2…eiiiiiiii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *