Jika Mr Bean Adalah Orang Lain…

Published On 20/03/2010 | By cisdel | Lawak

Post kali ini akan berkongsi gambar-gambar Mr Bean jika dia menjadi orang lain dan bukannya Mr. Bean. Hohoho aku agak yakin gambar-gambar ini sangat mencuit hati bila korang tengok muka seposen Mr. Bean itu..

1) Jika Mr. Bean Adalah Seorang Bayi

baby bean

baby bean

Ok semalam kita dah lihat bayi yang comel, kali ini aku rasa inilah baby yang paling menakutkan setakat ini.

2) Jika Mr. Bean Adalah Seorang Gadis

miss bean

miss bean

Hohoho walaupun memiliki bentuk badan yang agak menawan, tetapi masih lagi nampak seposen je muka Mr Bean ni la.. hoho

3) Jika Mr. Bean Adalah Tomb Rider

lara bean

lara bean

Hoho seksi jugak bibir Mr. Bean ni.. layak la jadi tomb rider hehe

4) Jika Mr. Bean Adalah Captain Jack Sparrow

Bean Sparrow

Bean Sparrow

Hahaha memang gila dan kelakar, sama macam original Jack Sparrow

5) Jika Mr. Bean Adalah Harry Potter

Bean Potter

Bean Potter

Serius aku tak nak tengok cerita Harry Potter kalau Mr. Bean yang berlakon

6) Jika Mr. Bean Adalah Lady Gaga

Bean Gaga

Bean Gaga

hohoho best jugak lagu Telephone Lady gaga, baru lepas tengok video klip dia seksi giler

7) Jika Mr. Bean Adalah Osama Laden

Bean Laden

Bean Laden

Pelik je muka dia ni jadi Osama Laden

8) Jika Mr. Bean Adalah Pelakon Legally Blonde

Bean Legally Blonde

Bean Legally Blonde

Ok dia seorang blonde yang menakutkan.. Kalau perangai pon sama memang lagi geli aku tengok

9) Jika Mr. Bean Adalah Pelakon Avatar

Bean Avatar

Bean Avatar

Aku tak pernah tengok cerita avatar. Tapi kalau Mr. Bean yang berlakon mungkin aku akan pergi tengok

10) Jika Mr. Bean Adalah Pelakon Orphan

Emily Bean

Emily Bean

Ok dia lebih menakutkan daripada Emily

11) Jika Mr. Bean Adalah Pelakon Twilight

twilight Bean

twilight Bean

Hahaha seksi giler muka mr Bean.. nak tengok pulak macam mana jika Mr Bean Jadi lembu cisdel? heheh

Tak jadi lembu cisdel nak berlakon jadi Mr. Bean

Tak jadi lembu cisdel nak berlakon jadi Mr. Bean

sumber: work-killer.com

Kongsi Artikel

17 Responses to Jika Mr Bean Adalah Orang Lain…

  1. MrRollies says:

    aku suka VIDEO CLIP Lady GaGa tu..
    HAHA lari tajok 😛

  2. EV says:

    cisdel!hehe..kiyut ah last frame!

  3. elyaszbha says:

    SEMUA mrBEAN nak sapu..haha..
    yg last jugak lah cisdel..muka xble bla :snake_ee:

  4. hahahahha! mr bean….
    all time favourite

  5. aizuddin says:

    seksi siut jadi tomb raider..haha

  6. eiyda says:

    twilight Bean paling xleh blah…hahaha :snake_ee: :snake_ee: :snake_ee:

  7. diea says:

    klakau gler…pape pn cisdel tetp comei 8)

  8. pa'ah says:

    kalau Mr Bean adalah orphan, memang gila scary la movie tuh!
    hahaha

  9. edda says:

    cayalah mr kacang!!

  10. yg jack sparrow tu nampak real la.. hahaha.. btw,mmg kelakar gile je kalo mr bean jadi itu semua.. :snake_ee:

  11. chokilala says:

    aku paling suka post ni. hehe. tapi kenapa eh lembu cisdel selalu pemalu nak keluar :hmm1_ee:

    • admin says:

      aku takut nak post entry ni sebenarnya..hohoho tunggu la beberapa ketika lagi akan ku sewa server yg lebih besar untuk menampung gambar2 lembu ini.. 😉

  12. Mashi says:

    8P :lol_ee: :snake_ee: lawak2…

  13. azizuan says:

    hahaha..cissdell

  14. Maey says:

    hahahaha….klaka gilo weiiii!!!!!! :lol_ee:

  15. sasa says:

    wah!!
    paling geli twilight tu..
    pelakon lelaki tu pun muntah tgk muka dia!! :gulp_ee:

  16. Pingback: Jika Mr Bean Adalah Orang Lain Bahagian 2 | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *