Gambar Baby Haiwan yang Sangat Cute

Published On 19/03/2010 | By cisdel | Comel

Post kali ini akan ipenuhi dengan gambar sahaja. Malas aku nak taip panjang-panjang sebab korang bukan baca pon hohoho. Post kali ini akan berkongsi gambar-gambar gelagat baby haiwan yang sangat cute dan mungkin akan menggugat kecomelan lembu cisdel.

1) Cute Baby Animal

cute baby orang utan

cute baby orang utan

cute baby ferret

cute baby ferret

cute baby sting ray

cute baby sting ray

cute baby gibbon

cute baby gibbon

cute baby rhino

cute baby rhino

cute baby panda

cute baby panda

2) Cute Baby Hamster and Mice

cute baby hamster eating

cute baby hamster eating

cute baby hamster eating bun

cute baby hamster eating bun

3 cute little hamsters

3 cute little hamsters

cute baby hamster jumping

cute baby hamster jumping

4 cute hamsters in cups

4 cute hamsters in cups

cute baby mice sleeping

cute baby mice sleeping

cute baby mice playing with teddy

cute baby mice playing with teddy

3) Cute Baby Kitten

2 cute kittens in a basket

2 cute kittens in a basket

cute kittens

cute kittens

cute kitten playing hide and seek

cute kitten playing hide and seek

cute baby kitten hanging

cute baby kitten hanging

cute kitten smiling

cute kitten smiling

3 cute kittens

3 cute kittens

lembu cisdel berasa tercabar dengan gelagat haiwan-haiwan yang comel ini, dia pon beraksi comel macam baby hehehe

lembu cisdel semasa baby

lembu cisdel semasa baby

sumber: babyanimalz.com, thedesigninspiration

Kongsi Artikel

39 Responses to Gambar Baby Haiwan yang Sangat Cute

  1. naeila says:

    salam… nape x amek gambar baby haiwan yg betul2 baru lahir.. comel gile..!!

    nih sume dah besar2 jek..
    but..all cutez cm tuan cisdel :p

  2. aina says:

    cute sgt!!!
    ade x tortoise!!
    big fan of tortoise!!

  3. PowerPuffGirlz says:

    ala…baby manusia takde letak ke????pe la…

  4. azila says:

    comelnyerr

  5. IEFA PINKY GULRS says:

    :rolleyes_ee: sebbenanyo ambo tak uko binatang………….! :shock_ee:

  6. shila says:

    mmmmmmmmmmm.comel la… tp ada yg geli nk nengok… pasal org utn 2 posing lain mcm je…meremang suma bulu idong…hamster 2 memg comel,caya la…

  7. giha says:

    comel sgt2 la….gram nyer….

  8. rose says:

    😉 semua gambar2 ini buat saya senyum

  9. ierah says:

    😀 Aalah comel cgt 2

  10. attia nadira says:

    cute larrkucing tu:?

  11. nifi says:

    suke baby panda 😀

  12. comel sangat 😯
    cute sangat hik :angry_ee:

  13. IsuPanas says:

    kena keciikkan lagi baby cisdel tu …haha

  14. annisajamil says:

    comelnyerr ank kucing yg sedeyhh tuhh ..!! kuchhy2 … huhuu

Leave a Reply to IEFA PINKY GULRS Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *