Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

Diterbitkan Pada 17/03/2010 | Oleh cisdel | Senibina Menarik

Semua orang pasti mendambarkan rumah yang selesa dan sangat cantik. Setiap pemilik rumah pasti akan menjaga dan menghias rumah mereka dengan sangat menarik agar sedap mata memandang dan selesa didiami. Berikut adalah beberapa koleksi rumah yang sangat unik dan diinpirasikan daripada cerita kartun.

1) Rumah Simpsons’

a96912simpson2 Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

simpson's house

Rumah ini memang sebijik dengan rumah yang terdapat dalam cerita simpsons itu dari luar mahupun dalaman.. hohoho smart giler.. sumber

2) Rumah Flintstone

a96912picapiedras Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

flintstone house

Rumah ini sangat cool memang sama seakan rumah batu keluarga flintstones tu rasanya alat eletrik kat dalam tu sama jugak tak dengan flintsone? telefon pakai burung.. ohoho sumber

3) Rumah Hello Kitty

a96912hellokitty Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

hello kitty house

Rumah ini memang sangat pink, sangat cantik, sangat comel. Macam best je ada rumah macam ni. sumber

4) Rumah Minie Mouse

a96912mini Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

Rumah Minie Mouse

Rumah ini bukanb sahaja nampak cantik dari luaran, malahan dalaman juga dilengkapi dengan alat-alat yang sangat cute sama seperti dalam tv. sumber

5) Rumah Barbie

a96912barbie Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

barbie house

Satu lagi rumah berwarna pink yang memang menjadi idaman semua kanak-kanak perempuan.. hohoh tengok kasut dia la beb.. Banyak giler, semua sama je design dengan saiz. sumber

6) Rumah Batman

a96912batman Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

batman house

Mahligai yang tersergam indah dan penuh misteri di Gotham City ini juga telah direalisasikan kewujudannya. Nampak sebijik macam dalam tv.. hoho lagi menarik jika boleh nampak bat mobile melintas depan rumah. sumber

7) Rumah Snoopy

a96912snoopy Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

rumah anjing

Hohoho simple kan rumah snoopy ini? hahaha ada ke yang sanggup tinggal dalam rumah anjing ni? Hohohoo tak perlu berfikir lama-lama, sebab ini bukan rumah pon. Ianya adalah kaunter informasi untuk stadium baseball. sumber

Hehehe rumah lembu cisdel pon bukan calang-calang juga.. hoho nak tengok rumah lembu cisdel?

cisdelhouse Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

pelik la plak rumah ni

sumber asal: oddee.com

Kongsi Artikel

31 Responses to Rumah yang Diinspirasikan Daripada Cerita Kartun

  1. abdfatah berkata

    hahahaa… rumah lembu cisdel … untuk lembu cisdel aje laa. nak tumpang sekaki laa rumah lembu cisdel.

  2. Omar berkata

    ada gambar Istana Harry Potter yang diorang wat baru2 nih?

  3. Zarthana berkata

    Nak rumah batman tu… dlm rumah tu ada bruce wayne skali ke? XD haha :tongue_wink_ee:

  4. jalanjatuh berkata

    rumah batu tue memng care :snake_ee:

  5. ewanrani berkata

    perghhh mantap kot rumah nie..mcm2 bentuk ade…haha

  6. Pingback: Rumah Flintstone untuk Dijual dengan Harga RM10.5 Juta | cisdel.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>