Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

Published On 14/03/2010 | By cisdel | Comel

Sebenarnya ia dipanggil Bento, tapi aku takut kalau aku tulis bento nanti ada yang tak faham. Jadi aku tulis la bekal makanan. Bento adalah bekal yag dibawak dari rumah yang mengandungi nasi dan beberapa lauk yang sangat popular di Jepun. Berikut adalah beberapa koleksi Bento berbentuk binatang yang comel, cute , cool dan sayang untuk dimakan.

Bento bentuk lembu

Bento bentuk lembu

rasanya ini anjing

rasanya ini anjing

arnab atau kucing?

arnab atau kucing?

yang ini confirm arnab

yang ini confirm arnab

adakah ini anjing?

adakah ini anjing?

Ini adalah kuda ye adik-adik..

Ini adalah kuda ye adik-adik..

mari makan katak

mari makan katak

halal tak makan ni ek?

halal tak makan ni ek?

kalau aku dapat ni confirm aku tak makan.. cute giler

kalau aku dapat ni confirm aku tak makan.. cute giler

LEmbu cisdel sangat tak tahan tengok makanan ni semua tambahan pulak tadi dia terbangun lambat tak dapat tengok JJCM.. Ada Memey Suhaiza dalam tu.. sebab tu post kali ini berkaitan dengan makanan.

mari makan cisdel..

mari makan cisdel..

sumber: flickr iam_ted

Kongsi Artikel

33 Responses to Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

  1. TMUkmkd says:

    p/s kalau aku aku lukis dia makan bento ala nazrien :p

  2. rina says:

    hehe comel je..kalau tgk cite jepun,suka tgk bila dorg bawak obento tuh..

  3. yonna says:

    paling comel arnab tu and dah tentu cisdel tu hahaha. apesal x buat nasi lemak bentuk lembu? LOL

    kalau aku pun aku x mkn weh. mcm geli tgk :p hahaa

  4. MrRollies says:

    huhu..
    creative la diorang ni 😀

  5. Liyana says:

    DATANG SINI MESTI RASA NAK MAKAN LEMBU eh tercapslock T__________________________T

    cisdel betu. :grin2_ee:

  6. Azrul says:

    alahai..cutenye yg kucing last tu..sayang lak nak makan…

  7. permataputih says:

    kiut miut…
    klau da lapa ne..aku balun je..haha

  8. Suraya says:

    comel laa.. 😮

  9. izan says:

    kawaiii!!

    mmg tak sampai hati nak makan
    tapi nampak sgt menyelerakan..nyum2

  10. fatin says:

    comelnye bento ni. sayang nak makan^^

  11. Scromix says:

    nasi goreng tuh cool la. h :kiss_ee:

  12. sweetymui2 says:

    waaa..comel giler bento kucing tu!hahah

  13. sayang amirah says:

    TOMEINYA YANG LASTTTTTTT !!

  14. salina says:

    :snake_ee: wah so cute

  15. h says:

    hohoho. comey giler yg last tu 😛

  16. zaiMi says:

    warna-warninya makanan diorang ye? kreatif pulak tu boleh buat gambar. salute ah.

  17. Amir says:

    Gambar 1st tu adik tiri cisdel.. 😀

  18. cik epal says:

    comelnyaaa 🙂

  19. iamsura says:

    cute seih…suka arnab and kucing :lol_ee:

  20. muni says:

    pang3x!!!!! hahaha…kim slm kt gf tuh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *