Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

Diterbitkan Pada 14/03/2010 | Oleh cisdel | Comel

Sebenarnya ia dipanggil Bento, tapi aku takut kalau aku tulis bento nanti ada yang tak faham. Jadi aku tulis la bekal makanan. Bento adalah bekal yag dibawak dari rumah yang mengandungi nasi dan beberapa lauk yang sangat popular di Jepun. Berikut adalah beberapa koleksi Bento berbentuk binatang yang comel, cute , cool dan sayang untuk dimakan.

365779935913c28ecf4do Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

Bento bentuk lembu

36585934220a0ed1a119o Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

rasanya ini anjing

3658593258368702ef4co Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

arnab atau kucing?

3657799343f07dcda450o Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

yang ini confirm arnab

36577993178f8272e50eo Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

adakah ini anjing?

3657799299a767751953o Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

Ini adalah kuda ye adik-adik..

3657799237857d33e03fo Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

mari makan katak

3657799089c88ce3a857o Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

halal tak makan ni ek?

36585932162961c46852o Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

kalau aku dapat ni confirm aku tak makan.. cute giler

LEmbu cisdel sangat tak tahan tengok makanan ni semua tambahan pulak tadi dia terbangun lambat tak dapat tengok JJCM.. Ada Memey Suhaiza dalam tu.. sebab tu post kali ini berkaitan dengan makanan.

cisdelbento Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

mari makan cisdel..

sumber: flickr iam_ted

Kongsi Artikel

33 Responses to Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

  1. muni berkata

    lembu cisdel 2 la…huhu

  2. aizuddin berkata

    cisdel mkn sorg..bukan nak ajk aku pun :zip_ee:

  3. aina berkata

    omg sooo cute yg last skali 2!!!
    love cisdel website!!..cute!!

  4. Pingback: Gambar Makanan yang Macho | cisdel.com

  5. hifaz_phat berkata

    letak cincin kt tengah2.. buat lamar si buah hati… how sweeeetttttt~~~ :)

  6. nur maisarah bt mahadi berkata

    :D hi best gk rupe nyer nie yg tips penjagaan baby lawak giler doh hahhahahahahahahahahahaha nk mandi kan ltk kat dlm mesin basuh ker ape ntah

  7. Pingback: Bento Berbentuk Haiwan Yang Comel | Jiwa Kacau

  8. Nurlaila berkata

    Lucu banget bentuk2nya, hmm.. pasti anak2 akan sangat suka dengan bento berbentuk binatang seperti ini
    nice post mbak dan salam kenal ni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>