Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

Published On 14/03/2010 | By cisdel | Comel

Sebenarnya ia dipanggil Bento, tapi aku takut kalau aku tulis bento nanti ada yang tak faham. Jadi aku tulis la bekal makanan. Bento adalah bekal yag dibawak dari rumah yang mengandungi nasi dan beberapa lauk yang sangat popular di Jepun. Berikut adalah beberapa koleksi Bento berbentuk binatang yang comel, cute , cool dan sayang untuk dimakan.

Bento bentuk lembu

Bento bentuk lembu

rasanya ini anjing

rasanya ini anjing

arnab atau kucing?

arnab atau kucing?

yang ini confirm arnab

yang ini confirm arnab

adakah ini anjing?

adakah ini anjing?

Ini adalah kuda ye adik-adik..

Ini adalah kuda ye adik-adik..

mari makan katak

mari makan katak

halal tak makan ni ek?

halal tak makan ni ek?

kalau aku dapat ni confirm aku tak makan.. cute giler

kalau aku dapat ni confirm aku tak makan.. cute giler

LEmbu cisdel sangat tak tahan tengok makanan ni semua tambahan pulak tadi dia terbangun lambat tak dapat tengok JJCM.. Ada Memey Suhaiza dalam tu.. sebab tu post kali ini berkaitan dengan makanan.

mari makan cisdel..

mari makan cisdel..

sumber: flickr iam_ted

Kongsi Artikel

33 Responses to Bekal Makanan Berbentuk Binatang yang Comel

  1. muni says:

    lembu cisdel 2 la…huhu

  2. aizuddin says:

    cisdel mkn sorg..bukan nak ajk aku pun :zip_ee:

  3. aina says:

    omg sooo cute yg last skali 2!!!
    love cisdel website!!..cute!!

  4. Pingback: Gambar Makanan yang Macho | cisdel.com

  5. hifaz_phat says:

    letak cincin kt tengah2.. buat lamar si buah hati… how sweeeetttttt~~~ :)

  6. nur maisarah bt mahadi says:

    😀 hi best gk rupe nyer nie yg tips penjagaan baby lawak giler doh hahhahahahahahahahahahaha nk mandi kan ltk kat dlm mesin basuh ker ape ntah

  7. Pingback: Bento Berbentuk Haiwan Yang Comel | Jiwa Kacau

  8. Nurlaila says:

    Lucu banget bentuk2nya, hmm.. pasti anak2 akan sangat suka dengan bento berbentuk binatang seperti ini
    nice post mbak dan salam kenal ni 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *