Kempen Iklan Coke vs Pepsi

Published On 11/03/2010 | By cisdel | Iklan Menarik

Anda telah lihat kempen iklan pepsi yang sangat cool dan anda juga telah lihat kempen iklan coca cola yang boleh katakan cool. Walaupun ramai yang kata iklan coke hari tu tak berapa best sangat tapi bagi aku ia mempunyai nilai seni yang menarik. Kali ini mari kita tengok kempen iklan Coke vs Pepsi pulak. Cuba teka siapa yang menang.

Pepsi lawan Coke (fan art)

pertarungan bermula..

pertarungan bermula..

geng fight la.. baru ganas..

geng fight la.. baru ganas..

coke ramai-ramai belasah pepsi

coke ramai-ramai belasah pepsi

pepsi balas dendam... ni baru pakai geng tin je.. blom botol lagi

pepsi balas dendam... ni baru pakai geng tin je.. blom botol lagi

classic fight

classic fight

Kempen Pepsi kutuk Coke

straw pon tak nak coke

straw pon tak nak coke

joy of pepsi..

joy of pepsi..

takde orang nak beli coke..

takde orang nak beli coke..

pepsi buat lawak april fool

pepsi buat lawak april fool

Kempen Coke kutuk Pepsi????

Malangnya aku tak jumpa kempen anjuran coke yang dijalankan untuk mengutuk pepsi.. hurmm si lembu cisdel plak pergi mengada-ngada kacau pergaduhan tersebut..

lembu penyibuk..

lembu penyibuk..

sumber: hongkiat, adsoftheworld, 10steps

Kongsi Artikel

12 Responses to Kempen Iklan Coke vs Pepsi

  1. AMR says:

    lawak tol entri ni.. tapi, coca-cola ngan pepsi ni bukan seangkatan ke?

  2. Jue says:

    kacau la lembu 2, tp comel… :)

  3. Iamsura says:

    wow…nice :lol_ee:

  4. Amir says:

    comel lembu tu.. kreatif…

  5. EV says:

    serius lembu tuh cute~!

    • admin says:

      hohoh terima kasih.. sila la jadi peminat lembu cisdel ini di facebook dan hasut lagi umat manusia kat UTeM tu suruh join.. hohoho

  6. Zala Wajik says:

    hahahaha… lol dowh

  7. aizuddin says:

    april fool yg sengal..hee :embarrassed_ee:

  8. sasa says:

    klakar lah pepsi tu..
    april fool! wakakaka.. :snake_ee:

  9. PowerPuffGirlz says:

    eee…lumbu busuk n buyuk..hahaha

  10. tulip says:

    hehe

  11. tunaq says:

    wah..mantap..hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *