Haiwan yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

Published On 08/03/2010 | By cisdel | Lawak

Gelagat haiwan memang sering dapat membuatkan kita tersenyum seorang diri dan berkata cisdel. Berikut adalah beberapa gelagat gambar haiwan yang tersangkut,tersepit, terselit dan lain-lain lagi hoho kelakar jugak la.

1) Lembu yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

usaha melarikan diri yang gagal

usaha melarikan diri yang gagal

teknik penyamaran

teknik penyamaran

macam mana ko boleh ada kat situ?

macam mana ko boleh ada kat situ?

memang sah sleep walking ni..

memang sah sleep walking ni..

2) Anjing yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

hoho sah peminat mentega kacang..

hoho sah peminat mentega kacang..

macam mana dia boleh ada kat situ weh?

macam mana dia boleh ada kat situ weh?

aroma yang menusuk kalbu

aroma yang menusuk kalbu

3) Kucing yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

kantoi nak curi minum susu la ni

kantoi nak curi minum la ni

sport yang kacak

sport yang kacak

4) Lain-lain Haiwan yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

kantoi nak skodeng

kantoi nak skodeng

ni lembu ke kuda ek?

ni lembu ke kuda ek?

ini pon teknik penyamaran jugak

ini pon teknik penyamaran jugak

memang banyak binatang suka dengan bekas peanut butter ni ek

memang banyak binatang suka dengan bekas macam ni ek

tersangkut kulit rati je kot.. hahah

tersangkut kulit rati je kot.. hahah

jangan tanya macam mana lembu tu boleh masuk situ

jangan tanya macam mana lembu tu boleh masuk situ

sumber: smilepanic, google

Kongsi Artikel

33 Responses to Haiwan yang Tersangkut, Tersepit, Terselit

  1. ejam says:

    eh cisdel terperangkap…call 994 segera…bahaya tu…

  2. MrRollies says:

    ala..
    comel2 la haha !!
    >.<

  3. yonna says:

    aku refresh banyak kali sebab nk tengok gambar last tu AHAHAHAHHA. sudahnya masuk dalam cawan T_________T hahaha.

    paling cool.anak gajah tu ah hahaa.comel gila

  4. fina fento says:

    alallala..comelnye la masing2 stuck 😀 😀

  5. fianfedora says:

    aku suke anak gajah weh!

  6. izzat says:

    aku dah agak dah, mesti ada je maskot cisdel kat akhir entri..hahahahahahaha :snake_ee:

  7. yash says:

    kah3 takleh blah.. lawak yg gajah tuh sian dia..
    cisdel pown sian gak giler muat sekat dalam cawan.. hak3 :snake_ee:

  8. permataputih says:

    hahaha…
    lwak siot..
    mne la k dpt ne..
    guling2 aku gelak taw…

  9. Azizwan says:

    1) Lembut yang Tersangkut, Tersepit, Terselit apakah? =))

  10. hydir says:

    sian binatang2 tu semua .. hoho

  11. wawa says:

    😛
    kesian haiwan2 comel tersepit…

  12. nanato says:

    paling sian kat anak gajah tu…dia nangis…:(

  13. salina says:

    hahah :lol_ee: kecian hewan2 tue.
    aq nyer kucin lu lekat tulang ikan tenggiri celah gigi. hee

  14. Mus says:

    tulah.. tak hati-hati!!

  15. syin says:

    yg burung merpati paling sengal….hahaha…mcm tak logik je..

  16. Kery says:

    :lol_ee: :lol_ee: :snake_ee:
    []
    []
    []
    []
    []
    []
    []
    []
    []
    []
    []
    []memang best arrr
    [][]][][][][][][][][][][][][[]

  17. Iamsura says:

    kuda skodeng tu lawak lah..ahahha…
    rupanya cisdel tu patung…jadi tuannya letak dalam cawan… :)

  18. sasa says:

    semua gambar lwk2 giler!!
    hahaha.. :snake_ee:

  19. Adlan says:

    x tahan aku tgk kuda tu…berusaha utk lepaskan diri…wakakaka :snake_ee:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *