Koleksi Kotak Tisu yang Cool

Diterbitkan Pada 04/03/2010 | Oleh cisdel | Menarik

Tisu sangat dipelukan untuk melayan perasaan tatkala menonton drama korea yang touching mahupun ketika sedang bersedih bergaduh dengan awek. Dan untuk menambahkan lagi feeling menggunakan tisu berkenaan, kotak-kotak tisu yang menarik sangat membantu. Berikut adalah koleksi beberapa kotak tisu yang sangat cool yang tak sampai hati nak habiskan tisu dia.. hohoho

1) Big Maoi Tissue Dispenser

59276858 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu kepala batu

Sesuai untuk mereka yang berkepala batu. Sangat cool bila tisu keluar daripada hidung patung batu itu hohoho.. sumber

2) Apple G4 Cube Tissue Box

66136493 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu apple

Contoh banrangan kitar semula yang menarik. Kotak tisu ini diperbuat daripada Power Mac G4 cube yang lama. Sangat mudah untuk dicuba di rumah. beli la satu macbook pro baru pastu tebuk lubang letak tisu. sumber

3) Shakespeare Tissue Box

a9674144407002p2 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu sastera

Sangat sesuai bagi mereka yang penuh puitis dan bersastera.. sumber

4) Parachute Tissue Box

71783740 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu terbang.

Amaran.. walaupun kotak ini bernama parachute tisu box tetapi ia tidak dilengkapi dengan payung terjun. Sila jangan mengada-ngada cuba campak kotak tisu ini dari tempat tinggi. Satu kerja lagi nanti nak kutip balik tisu yang dah bersepah tu. sumber

5) Magic Hat Tissue Dispenser

87142822 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu magic

Boleh buat magic ni.. Tisu keluar daripada topi.. hohoho kaln lagi baik kalau boleh keluarkan duit ke.. makanan ke dari topi magik ni. sumber

6) Sneezing Tissue Box

45456404 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu yang boleh bersin

Kotak tisu ini akan mengeluarkan bunyi bersin ataupun batuk bila tisu ditarik. Hohoho anggap la anda tidak sakit keseorangan ada yang sanggup menemani anda bersin bersama-sama. sumber

7) Cake Tissue Box

70013282 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu kek

Pemengang kotak tisu yang dikait dan dijadikan bentuk kek.. hohoho dulu mak aku rajin buat kotak tisu macam ni. sumber

8) Make a face Tissue Box

31837263 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu muka sendiri

Kotak tisu ini boleh di customize dengan menambah cermin mata atau hidung badut dan pelbagai lagi aksesori tambahan. sumber

9) Spiderman Tissue Box

89339948 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu spiderman

Untuk peminat setia manusia labah-labah ini. Tapi pada pandangan aku design kotak ini sangat buruk tapi nasib baik ada spidey.. jadilah cool sikit. sumber

10) Nintendo Famicom Tissue Box

67739127 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

famicom kotak tisu

Kotak tisu ini kelihatan sama macam konsol permainan Nintendo yang wujud pada zaman dahulu kala. sumber

11) Tiki Tissue Box Holder

52816050 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

tiki tag tambola

Kotak tisu ini dibuat sempena memperingati puak yang pernah tinggal di Pulau Panoi-panoi. Ada beberapa mitos menarik lagi berkenaan pulau Panoi-panoi ni hehe cuba lah google kalau nak tau. sumber

12) Tissue Box with a Hidden Camera DVR

50065448 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu dengan kamera

Kotak tisu ini dilengkapi dengan kamera litar tertutup. Sila berjaga-jaga bila beli kotak tisu lepas ni.. hehe mana la tau ada orang pasang kamera lepas tu tayangkan aksi terlampau anda di youtube. sumber

13) Poo I Out Tissue

67048804 Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu euwww

hohoh kotak tisu ini sangat sesuai untuk kerja-kerja pembersihan… tidak perlu la aku ulas lebih lanjut.. sila gunakan kreativiti anda untuk memikirkan fungsi kotak tisu ini.. hohoho sumber

cisdeltissuebox Koleksi Kotak Tisu yang Cool

kotak tisu versi cisdel

Kongsi Artikel

19 Responses to Koleksi Kotak Tisu yang Cool

  1. Sakira berkata

    OMG. The result dari creative minds of humans. Haha !
    Great ideas, good pictures, thanx for sharing :smirk2_ee:

  2. isza berkata

    ohhh sungguh kreatif mereka..
    ada yang cantik,
    ada yang menyelerakan,
    ada yang euwww..
    agak2 mahal tak kotak2 tisu tu?

  3. sickchild72 berkata

    buat kotak tisu khas muka aku. kompem laku.

  4. aizuddin berkata

    cisdel punya produk bila nak kuar?hehe

  5. dr.aku.la berkata

    nice!
    hahaha… :lol_ee:

  6. Hajib berkata

    no 13 yang paling terbaek.. heheeh :grin2_ee:

  7. salina berkata

    hahah.. :D nak beli la satu 8)

  8. Iamsura berkata

    versi cisdel lagi best…
    lembu yg cute..!! :tongue_wink_ee:

  9. nf berkata

    comel2!
    sgt suka semuanya
    hahahaha

    tp yg ad kamera tuh cm power kan?
    bole jd cctv skalik
    :D

  10. shafiq berkata

    rasa2nya mana leh dpt kotak tisu berkemera tu ehh

  11. TMUkmkd berkata

    erk! cisdel punya keluar kat dua tempat
    mulut dan punggng :sick_ee:

  12. yonna berkata

    nak beli yang lembu punya. banyak sikit keluar tisu hohoho. cisdel! hahah

  13. Amir berkata

    haha.. nice2… nti aku promote blog ni. :D :D

  14. ekspresiruang berkata

    kotak tisu topi magik tu best

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>