Kempen Iklan Pepsi yang Menarik

Published On 04/03/2010 | By cisdel | Iklan Menarik

Pepsi merupakan minuman yang sangat best terutamanya pada musim panas sekarang ini. Kepada yang tak kenal apa itu pepsi, korang memang pelik hohoho. Aku lebih gemarkan pepsi berbanding coca-cola sebab rasa dia macam lain sikit. Berikut adalah beberapa kempen iklan pepsi yang sangat menarik dan cool.

1) Diet Pepsi

lepas minum pepsi kucing boleh masuk lubang tikus..

lepas minum pepsi kucing boleh masuk lubang tikus..

diet pepsi sangat slim.. boleh masuk botol

diet pepsi sangat slim.. boleh masuk botol

tangan dah kurus tak perlu lubang banyak..

tangan dah kurus tak perlu lubang banyak..

2) Pepsi Light

pepsi yang seksi

pepsi yang seksi

straw yang light

straw yang light

Spine Woman

Spine Woman

Spine Man

Spine Man

3) Pepsi Max

MAX banana

MAX banana

Max Panties

Max Panties

max.. mmm

max.. mmm

MAX boleh kawen banyak

MAX boleh kawen banyak

4) Pepsi Mini

kena pakai straw terbalik...

kena pakai straw terbalik...

straw kecik untuk pepsi kecik

straw kecik untuk pepsi kecik

ais kecik untuk pepsi kecik

ais kecik untuk pepsi kecik

puas ke minum pepsi kecik ni?

puas ke minum pepsi kecik ni?

5) Pepsi Twist

limau kencing dalam pepsi

limau kencing dalam pepsi

limau kencing dalam pepsi lagi.. hoho

limau kencing dalam pepsi lagi.. hoho

potong limau masuk dalam pepsi

potong limau masuk dalam pepsi

dera limau masuk dalam pepsi

dera limau masuk dalam pepsi

pepsi with touch of lemon

pepsi with touch of lemon

6) Lain-lain

straw = sperm

straw = sperm

sanggup cair untuk dapatkan pepsi

sanggup cair untuk dapatkan pepsi

ask for more..

ask for more..

hook pepsi

hook pepsi

hingga ke titisan pepsi yang terakhir

hingga ke titisan pepsi yang terakhir

ask for more

ask for more

hohoho untuk post yang akan datang di cisdel.com akan ada iklan yang menarik daripada coca-cola pulak. hohoho cisdel.com kini di facebook.. jemputlah menjadi peminat kami di facebook untuk lebih keceriaan.

cisdel + pepsi

cisdel + pepsi

sumber: hongkiat
sumber: adsoftheworld
sumber: designswan

Kongsi Artikel

24 Responses to Kempen Iklan Pepsi yang Menarik

  1. Anarm says:

    hahaha.. smart ah entri ko ni.. aku suke.. :lol_ee:

  2. yash says:

    hahahhahaha :lol_ee:
    last sekali tuh besh.. cisdel pown nak pepsi.. :rasberry_ee:

  3. hydir says:

    haha .. lepas ni ko cari coke pulak :)

  4. eiyda says:

    hahaha sangat best!! :snake_ee:

  5. Iamsura says:

    cisdel cute… :)

  6. wazy says:

    huhu best lak semua entri ni

  7. milimilo says:

    limau kencing tu tak bleh blah..haha..semua cool gile..cayalah pepsi.. =)

  8. shafiq08 says:

    terbaik dari ladang..haha..

  9. JHafiz says:

    uik.. ade pepsi plk? mane la dapat semua ni. :lol_ee:

  10. JHafiz says:

    lepas ni coke la pulak. dasat gaya marketingnye.

  11. yonna says:

    nasib kau tak buat lembu tu kencing dalam pepsi T__________T

  12. Pingback: Kempen Iklan Coke vs Pepsi | cisdel.com

  13. aizuddin says:

    smart r iklan dyorg..bergabung = meletup..sengal gila 😛

  14. MC says:

    woa…pepsi is hot! 8)

  15. sasa says:

    yg bawah skali tu adalah pool..
    org boleh mandi dlm air pepsi tu.. :smirk2_ee:

  16. suke tengok cisdel..kiuttt

  17. PowerPuffGirlz says:

    eee…busuk n buyuk la lumbu tuh..hahaha

  18. cik zaza says:

    haha.. macam2 cara nk tarik org beli product ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *