Selimut dan Cadar yang Sangat Cool

Published On 02/03/2010 | By cisdel | Menarik

Menurut seorang lecturer yang sangat dikasihi, tidur itu adalah satu nikmat yang perlu dihargai. Aku sangat bersetuju dengan kata-kata itu terutamanya pada masa aku sangat memerlukan tidur yang cukup ini. hohoho berikut adalah koleksi selimut dan cadar yang sangat cool dan mungkin mampu membuatkan anda tidur dengan lebih lena lagi.

1) CSI Blanket (do not cross)

CSI Blanket

CSI Blanket

Sangat sesuai digunakan oleh golongan muda-mudi terutamanya jika anda sedang “berkesperimentasi” di atas katil dan tidak mahu untuk diganggu hohoho.

2) Rise and sigh

Rise and Sigh

Rise and Sigh

Cadar yang akan meninggalkan kesan di atas badan anda bila anda bangun dari tidur nanti. sumber

3) Radio Alarm in Bed Sheet

Radio Alarm in Bed Sheet

Radio Alarm in Bed Sheet

Cadar yang diintegrasikan dengan jam loceng dan juga radio. Anda juga boleh mengetahui waktu pada masa gelap dengan hanya menyentuh banhagian jam di cadar. Tidak perlu risau kerana cadar itu boleh dibasuh, tetapi jangan lupa untuk menanggalkan jam loceng dan beberapa alatan eletronik yang lain.. sumber

4) Story Blanket

story Blanket

story Blanket

Gemar membaca sebelum tidur? Ini adalah selimut terbaik untuk anda. Ia mempunyai beberapa helai muka surat yang boleh diselak untuk dijadikan bacaan sebelum tidur. sumber

5) Selimut yang Tertulis Kata-kata Semangat

Selimmut Semangat

Selimut Semangat

Aku tidak pasti nama selimut ini apa. Tetapi yang pasti tulisan di selimut itu mampu untuk melegakan hati anda sebelum tidur. sumber

6) iPod Touch Bed Sheet

iPod Bed Sheet

iPod Bed Sheet

Sesuai digunakan kepada pminat fanatik iPod dan juga barangan Apple yang lain. Ibarat diri anda di dalam iPod berkenaan hohoho. sumber

7) Twister Bed Sheet

Twister Bed Sheet

Twister Bed Sheet

Tahu apa itu permainan twister? hohoh permainan yang akan membuatkan segala tangan dan kaki anda tersimpul-simpul (sila google kalau tak tahu.. hohoho) sumber

8) Carton Blanket

Carton Blanket

Carton Blanket

Sangat sesuai bagi mereka yang merendah diri tapi terlalu kaya untuk tidur berselimutkan kotak-kotak di jalanan.

9) Couple Bed Sheet with Ruler

Cadar dengan pembaris

Cadar dengan pembaris

Kepada pasangan yang tidak mahu berenggang dengan pasangan masing-masing, cadar ini sangat sesuai. Dengan pembaris yang tercetak di cadar berkenaan anda akan tahu betapa dekatnya pasangan anda. ahhaha. sumber

10) Cadar Untuk Mereka yang Kesunyian

Cadar yang seksi

Cadar yang seksi

Khas untuk jejaka yang masih solo dan inginkan peneman tidur… sumber (google)

11) Karmasheetra

kama sutra on a sheet

kama sutra on a sheet

Nama cadar ini Karmasheetra, perlukah aku terangkan kegunaan cadar ini? hehehe pandai-pandai fikir sendiri la ye 😀 sumber

p/s: post kali ini tiada lembu cisdel… sebab dia memang tak pernah menggunakan selimut atau cadar mahupun katil..

Kongsi Artikel

12 Responses to Selimut dan Cadar yang Sangat Cool

  1. paeh says:

    aku suka nombor 1, 2, 8…. stylo

  2. sha says:

    aku suke iPod Touch Bed Sheet..
    leh order tak?hehe

  3. nabil says:

    kelAKar giler…hhehehe…cooolll 8P

  4. permataputih says:

    aku ska ngn no 10 2…
    pasne lene la ckit tdo..

  5. Mus says:

    pasti ramai yang mencari cadar karmasheetra tu nanti

  6. yonna says:

    no 5 cool gila weh!!! 😀 mcm menyedapkan hati kita 😀

  7. aizuddin says:

    aku teringin nak ada cadar yang best2..tapi x jumpa kot..last2 plain je..huhu

  8. eiyda says:

    yang Ipod tu best!

  9. Pingback: 11 Unusual Sheets and Blankets Designs – GadgetSharp.com

  10. Ummi says:

    yang Story Blanket tu,,tak sampai sehari dah habis baca~huhu

  11. dhila anuar says:

    huhu. menarik. saya ada cadar dan bantal lembu. huhu. :)

  12. broFami says:

    aku suka yang ipod tuh.. cool dowh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *