Gambar yang Lawak Semasa Bermain Ice Skating

Published On 26/02/2010 | By cisdel | Lawak

Ice skating merupakan sukan yang memerlukan kemahiran yang sangat tinggi, hohoh bukan calang-calang orang boleh main ice skating ni. Silap-silap boleh buat patah pinggang sebab asil jatuh je. Tapi gambar-gambar berikut akan buat korang pecah perut melihat gelagat Figure Ice Skaters yang profesional. hoho sukan ini memang menyiksakan tak percaya sila baca sampai habis.

jangan la jatuh..

takutnya jatuh nanti..

ooooo.. my heart... my darling..

ooooo.. my heart... my darling..

tak nak main skate lagi lepas ni...

tak nak main skate lagi lepas ni... waaaa :(

takut jatuh takde orang nak sambut...

takut jatuh takde orang nak sambut...

kalau blade kena kepala tu sakit beb..

kalau blade kena kepala tu sakit beb..

tak boleh tengok.. ni aku punya...

tak boleh tengok.. ni aku punya...

sempat berdoa lagi tu..

sempat berdoa lagi tu..

wargh...

wargh...

macam tengah mengeran je..

macam tengah mengeran je..

kacak giler muka aku..

kacak giler muka aku..

confirm tak bleh sambut ni..

confirm tak bleh sambut ni..

ada rupa macam kanak-kanak istimewa..

ada rupa macam kanak-kanak istimewa..

memang paling bergaya la..

memang paling bergaya la..

rambut dia still standing tu.. hiohoho

rambut dia still standing tu.. hiohoho

nak sorok ape tu?

nak sorok ape tu?

mendongak ke langit

mendongak ke langit

awwww...

awwww...

Setelah melihat gelagat “menarik” ice skaters di atas tu, lembu cisdel ni pon nak try jugak main ice skating..

sedar la diri lembu oooi..

sedar la diri lembu oooi..

sumber

Kongsi Artikel

21 Responses to Gambar yang Lawak Semasa Bermain Ice Skating

  1. namaakusiti says:

    suke lak aku tengok…..
    heheheheh……..

  2. Mus says:

    memang lucu.. anak aku pun ketawa tengok gambar kat atas tu

  3. maisyara says:

    muke toyer di situ.. hahahaha.. xD

  4. Sweet Thinker says:

    baru je bukak belog da ade ads kuar. mmg btol2 cisdel. ini pilih kasih. cisdel mmg gei :p haha!

  5. cik chubby says:

    hahaha…macam2 memek muka…

  6. aman says:

    blog baru dari topotato. hohO~

  7. MediaHehe says:

    Mari support Abang Topotato.. kui kui.. :lol_ee:

  8. yoy says:

    :)gua baru sekali men ice skating..hebat la jugak..hehe

  9. Mr.Bintang says:

    yg wat muka cisdel ade x? hehe..

  10. aizuddin says:

    dyorg feeling tol men ni..bile la topo nak men ice skating..boleh tengok muke beliau lak pasni..hehe :tongue_rolleye_ee:

  11. sickchild72 says:

    gheiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  12. eiyda says:

    waakkaka…mmg lawak ok…xsia2 aku tgk..hahhhaha..mcm2 pesen muke ade..sume cuak jek..hahhaah :snake_ee: :snake_ee:

  13. yonna says:

    cisdel.ciskek! HAHAHAHAHA

  14. Iamsura says:

    alaa…gambar cisdel tu sy tak leh tengok lah.. :(

    • admin says:

      try refresh.. kalau tak dapat jugak.. follow kami di facebook.. nanti aku buat satu album khas.. daily cisdel..

  15. azizuan says:

    hahaha..lawak gilow..tp kalau aku y maen,lg truk la gaya..haha

  16. Pingback: Wajah Pelik Ketika Bermain Ice Skating | Jiwa Kacau

  17. AdaAkuKesah says:

    kahkahkah.. muka lawak camtu dorg tak kira tolak point masa perlawanan ke.. kohkohkoh 😀

  18. iqa sensei says:

    sakit perut gelak tgk gmbo ni..buruk bebeno ekspresi muka diorang haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *