• dating je kerja haha
    16 2014 April

    Koleksi Gambar Siput Babi yang Sangat Comel dan Menakjubkan

    Kebiasaannya orang akan geli dan tidak suka melihat siput babi. Mungkin dek kerana namanya ia dipandang sinis oleh masyarakat sekeliling. Tapi post kali ini kami nak memberikan perspektif baru tentang siput babi. Kami nak tunjukan...

  • lambai-lambai sikit dulu haha
    13 2014 April

    Potret Wajah Jackie Chan yang Diperbuat daripada 64,000 Batang Chopstick

    Rasanya nama Red Hong atau Hong Yi tak perlu lagi diperkenalkan lagi di cisdel.com. Banyak hasil karya beliau yang sangat hebat pernah kami paparkan di sini. Antaranya, gambar burung daripada kelopak bunga, potret gergasi daripada...

  • Kitt - Knight Rider
    10 2014 April

    Kenderaan Terkenal Bertukar Menjadi Transformers

    Banyak filem-filem terkemuka yang memaparkan kereta-kereta yang cantik dan menarik. Secara tidak langsung kereta-kereta berkenaan juga turut menumpang populariti filem berkenaan. Antara kereta-kereta yang terkenal adalah, Delorean daripada filem Back To The Future, Mystery Machine...

  • Dreaming Camera Cafe
    08 2014 April

    Kafe Berbentuk Seperti Kamera Rolleiflex di Korea

    Para peniaga akan melakukan pelbagai perkara yang unik untuk menarik perhatian dan menarik pelanggan untuk datang ke kedai mereka. Tak kiralah dari segi layanan, menu yang menarik ataupun rekaan kedai mereka sendiri jika ia unik...

  • nampak macam roti sandwich kan?
    21 2014 March

    Kek yang Sangat Realistik Hasil Rekaan Bekas Jurutera NASA

    Kami di cisdel.com memang suka untuk kongsikan gambar-gambar kek dan makanan lain yang sangat menarik dan menyelerakan. jika sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi gambar makanan berwarna pelangi yang sangat cantik dan menyelerakan. Kali ini...

Terbaik 2013

Di kesempatan ini kami di cisdel.com ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan al Mubarak. Semoga ibadah kita pada tahun ini lebih baik berbanding tahun lepas. Post kali ini kami nak kongsikan kepada anda satu komik...

Teruskan Membaca→
saya comel hehe

Snoopy: Kucing Comel yang Pandai Bergaya

January 22, 2013 | 6 Komen

Post Terbaru

Kebiasaannya orang akan geli dan tidak suka melihat siput babi. Mungkin dek kerana namanya ia dipandang sinis oleh masyarakat sekeliling. Tapi post kali ini kami nak memberikan perspektif baru tentang siput babi. Kami nak tunjukan...

Teruskan Membaca→

Rasanya nama Red Hong atau Hong Yi tak perlu lagi diperkenalkan lagi di cisdel.com. Banyak hasil karya beliau yang sangat hebat pernah kami paparkan di sini. Antaranya, gambar burung daripada kelopak bunga, potret gergasi daripada...

Teruskan Membaca→

Banyak filem-filem terkemuka yang memaparkan kereta-kereta yang cantik dan menarik. Secara tidak langsung kereta-kereta berkenaan juga turut menumpang populariti filem berkenaan. Antara kereta-kereta yang terkenal adalah, Delorean daripada filem Back To The Future, Mystery Machine...

Teruskan Membaca→

Para peniaga akan melakukan pelbagai perkara yang unik untuk menarik perhatian dan menarik pelanggan untuk datang ke kedai mereka. Tak kiralah dari segi layanan, menu yang menarik ataupun rekaan kedai mereka sendiri jika ia unik...

Teruskan Membaca→

Kami di cisdel.com memang suka untuk kongsikan gambar-gambar kek dan makanan lain yang sangat menarik dan menyelerakan. jika sebelum ini kami pernah kongsikan koleksi gambar makanan berwarna pelangi yang sangat cantik dan menyelerakan. Kali ini...

Teruskan Membaca→

Suatu ketika dahulu kami pernah kongsikan koleksi gambar kereta polis yang sangat cool dari seluruh negara. Ramai yang bertanyakan tentang kereta peronda polis Dubai tapi malangnya pada masa itu kami tidak mempunyai sumber yang cukup....

Teruskan Membaca→